[KPOP] K-POP 2022討論區 (43)

1001 回覆
2 Like 28 Dislike
你囉 反得咁低質
再努力啲先得㗎嘛
成日9up當自己反咗咩
你囉 撐得咁低質
再努力啲刷榜先得㗎嘛
成日IG like大波相當自己撐咗咩
係囉係囉
你都記得click多兩次入個mv 留下hate comment
就咁喺連登反唔得㗎
大戰
佢好努力㗎啦
Vocal Queen
算啦 當關懷下啲弱能人士 唔好同佢哂口水
Goodday—>redsquare—>Irris成員?
今次有得encore再算
閣下係咪鬼揞眼?
其實幾時開始Kpop九成都咪嘴,依家癲撚到演唱會都係咪嘴
https://lih.kg/xNzenDX
#379 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

真係大戰
其實幾時開始Kpop九成都咪嘴,依家癲撚到演唱會都係咪嘴
https://lih.kg/xNzejQX
#265 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢個cm 要永久置頂,你話鍾意佢買性感買cute就算
係都要死頂兩個大vocal 有實力,成個K-Pop邊個唔知最難聽,啲高音仲要係最難聽
9個人仲氣喘過1個人唱
如果計埋限定團嘅話
Somi : ioi,unnies2, girls next door, solo
Hyuna: wonder girls, 4min, trouble maker, triple h, solo
Huhchanmi: coed school,f-ve dolls, high colour, solo

暫時就係諗到呢三個
到底邊一邊fandom會起今次開咪大戰贏?

我賭DIVE,佢地經驗豐富,嘈交厲害
正常波動,好快入番黎
Dive嘈交唔夠Kep1ian 打
主力燈Rocket Punch上Queendom
Tiffany: snsd, tts,solo, unnies
Kep1er當當正正唱得, 等緊最後收割戰場
我只好發好心包容下
費事理班反TWICE狗
仲有泰妍:少女時代,TTS,SM THE BALLAD,solo,Oh!GG,GOT the beat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞