[有片]阿婆橫過馬路數十載終失手,唯有下世小心啲

604 回覆
532 Like 21 Dislike
開車一刻從左邊盲點打斜切入,私家車都分分鐘瀨嘢何況大車

你自己望吓架大車啲盲點鏡位係望邊
再對比下個阿婆有幾高

條片一開始就已經係起步狀態
的士行前少少啊婆即刻衝入去

你自己望吓左上角個時間
成件事只係2秒3秒內發生

睇唔撚清楚就返返第一頁自己睇吓條片
你真係以為自己賽跑冠軍?
屌你老母人哋成條馬路準備起步
你就諗住同車鬥快,俾人撞死都只可以講係抵死
好撚煩
責你老母任,有責任又點無辜?九唔搭柒
你講咁多都係戇撚柒閪鳩,上到庭一開口就俾官屌爆你個閪嘴啦死懵閪
天生賤種死唔斷氣,你自己鍾意踎監你嘅事,唔撚好再誤導公眾啦屌你老母死支那閪
你咁環保嘅,裝個屎坑落把口度
佢都無野輸了
應該出埋事後相
事實係你既無法律常識,亦唔掌握事實真相,你所講嘅廢話無非只係你呢條目不識丁嘅濕鳩市井一般師奶見識。你自以為好有道理,喺度不斷誤導其他人,實制係害緊人,真係賤種中嘅賤種
法律關我咩事,有咩等個官決定
我就係覺得司機好可憐,咁點?你咬鳩我?
覺得,咁你含撚啦無知屋村師奶,講到點威點勁
可能裝個鏟
危險駕駛導致自身死亡
有咩咁慘
自己攞嚟
香港法治真係得啖笑
有人幫我負皮咗你個on9仔
唔可以覺得?唔可以有意見?
你越係嬲我越係撚你狗
我又嚟睇你吠喇
司機係無辜,啊婆俾車撞抵撚死
你扮撚晒專家,又盲點又責任又有罪冇罪,講到曉飛,原來係一條死文盲,一早講明你係無知師奶亂吹,就唔話你誤導人囉屌你老母冚家剷,淨係識得同廢淨連登狗圍爐,唔撚死都冇撚用
一早同你講連登狗係全香港最下賤最地底泥最濕鳩最無知最廢柒嘅一群閪等民族,俾佢哋負評係我嘅光榮,你俾佢哋正評證明你同佢哋痴痴呆呆圍埋一枱
笑出聲,你咪又係連登狗
狗口長不出象牙你全家應該都係一樣咁垃圾
要嫌棄連登又要上
即係話屎臭又要放入口
仲要我餵你一啖屎你真係會擘大口去接
然後留言:爸爸我仲想食屎,求下你俾屎我食
含住舊屎話屎臭嘅人真係等一次見
小朋友,用手指指人講嘢嗰陣有四隻手指係指住自己
你係咁唔同咁特別嘅話,都仲要上連登?

證明你根本就只係連登廢青一件
連車牌都無嘅中學雞學人講大道理講法律
判都唔到你判啦
做巡警,捉你啲仆街
佢唔敢回你哋㗎
因為駁唔到
你睇返上幾頁佢啲留言同起底
你就明我點解要慢慢撚狗
撚鳩啲芝娃娃好撚過癮
你咪又係扮,小學雞講法律
我諗你應該連軚盤都未掂過
法律都寫明唔可以衝紅燈,你唔出街去屌人
你咁正義唔屌啊婆亂過馬路?
講到尾你都係鍵盤戰士現實無朋友
要上連登刷存在感
但又要話連登垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞