[有片]阿婆橫過馬路數十載終失手,唯有下世小心啲

604 回覆
532 Like 21 Dislike
你老母閪成個車前方120°都係盲點?戇撚柒鳩連登狗含撚死啦咁撚蠢
成個連登都係白痴支那仔,讀吓書先學人講嘢啦冚家剷
想睇無碼版
大車隻轆可能同你差唔多高,睇片啦盲毛
你估錢七啊?隻轆可能高撚過你個人
坐過大車副駕駛位見過個視角再講嘢啦井底蛙
戇鳩閪人講你講,屌你老母成條街咁大範圍仲盲點,有冇讀過數學?知唔撚知咩叫一點?盲點盲點,你盲閪就真
呢啲啊婆死哂就天下太平
睇唔到大撚晒呀?咁你條死盲閪揸車撞死成街人都得㗎啦!傻撚鳩鳩
係啊你繼續用歪理
你明知咩係盲點意思㗎
點你老母咩車盲點係一個area嚟
唔好講埋啲戇鳩嘢以為係真理
你上過大車先出聲
小朋友,個世界好大㗎
死支那仔成日用你鄉下嗰套嚟諗嘢,你上到庭咁自辯肯定判多幾碌,正懵閪
戇鳩揸車佬四肢發達頭腦簡單,用腦諗吓你呢個論點有幾白痴先學人撲出嚟柒啦
睇唔到咪會撞到,你唔好話個盲人睇唔到路撞到你大撚曬?
你有眼望唔到個盲人已經係你錯
啊婆本身就唔應該行落馬路
私家車都讓大車三分,更何況行人?
司機撞到佢係有責任,你要怪司機即係認同碰瓷呢樣嘢錯嘅係司機啦
法律講唔贏就搬龍門講道德,低學歷藍屍狗慣常技倆
我鄉下係香港
三代都香港人
你好嬲啊?講唔過我一個論點都駁唔到啊?
你係威嘅拎你啲觀點出嚟講
唔係講粗口就嬴㗎,仲小學咩,朋友
你係咪未坐過大車
你好可愛啊小朋友
試下查下咩叫歐化中文先好沖出嚟?
藝高人膽大
又標籤論點呢?有未啊
你講嘢無 point到好似小粉紅咁
觀點講撚咗成日,就係大車車死人冇藉口可言,睇唔到就有責任搵方法去睇,唔係一句睇唔到就算鳩數。成班小學雞連登狗都戇撚柒鳩,書都未讀得掂學人講法律,返屋企幫你老豆含撚啦廢柒
一班中學都讀唔掂要做體力勞動揸van仔送貨之類嘅乞兒工人士大言不慚睇見都火滾,盲點盲點,盲你老母!

1. 貨車佬唔係第一日揸大車,邊度有盲點應該好清楚
2. 知道有盲點而唔諗辦法解決就係疏忽
3. 要解決盲點有好多方法,請跟車,裝sensor,裝鏡頭,揸車佬一樣都冇做,亦就係疏忽
4. 當日佢唔係事發前一分鐘先上車,佢清楚知道貨車冇安全裝置都照開,又係疏忽
5. 意外唔係行駛中有人忽然跳入盲點收掣不及而發生,而係有途人從左方橫跨車頭至右前方,而司機仍然將車由靜止開動,意外唔涉及反應時間,完全係疏忽導致
6. 阿婆點唔守規矩根本完全irrelevant,講出嚟都多餘兼白痴
窮人含撚
即係啊婆衝出大馬路行無錯?
你覺得無問題咪學啊婆咁過馬路囉
到時你睇下仲有無聲出
講咁多廢話
即係你覺得衝紅燈鳩過馬路無問題啦
啊婆跟規矩跟燈行根本唔會出事
講嚟都多鳩餘
智撚障就睇醫生啦死廢閪,有冇常識㗎?連登真係多社會垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞