金庸主角 每個都負碌既垃圾 不服來辯

173 回覆
35 Like 63 Dislike
出到世都係負碌就唔認同亦無野好討論,科學野,出世唔係難,你都係人間就知。
另外,機遇同六合彩係無得控制,我就問你算唔算負碌? 你明白要討論個位係邊未?
負碌到比人斬手指 師妹嫁咗比個仇人
師父出賣自己
超人點會無敵….
你將一啲偶然性就講係負碌咁點討論, 我咪用左郭靖做例子,有機遇你都要把握到先得架, 佢有機遇都到要有佢既心性,專心一致先練得成,黃蓉教魯有腳打狗棒都學唔全. 你無天賦點學? 天賦先係最無得控制. 你話咩都無做過無端端有高人傳內力比你就話係單純負碌姐, 明明有其他因素你就單講負碌
樓主只睇人地好野,慘野完全唔理,屈人好運
運氣99先係實力表現
狄雲:我屌你呀
游坦之係垃圾中嘅垃圾,因為佢冇閪屌
係,喬峰比人殺左老母,老豆跳崖就"丐幫幫主對唔住佢老豆,教佢降龍十八掌,全金庸最屈機既武功" 叫好彩, 而且屈條命咩,汪劍通識咪又係比人一打廿幾. 無呢件事以喬峰天賦,蕭遠山教唔知勁成點.

係丐幫汪劍通知佢身世就一直提防佢,出啲嗟三大難題、七大功勞,最後比喬峰人格,能力打服左先傳位比佢,又係一句好運.
楊過唔慘咩成日俾黃蓉同郭芙跣
佢係咪畀人欺凌先入古墓?
樓主竟然話有運

同條女又咁多慘野
無埋隻手

咁都叫有運
個撚個都有奇遇
睇段字會覺得樓主本來係一個主角,但比金庸減咗戲份咁

駛唔駛咁肉緊
其實有冇人諗過唔係套降龍十八掌勁
係喬峰本身真係好勁
蕭遠山1打21,證明左佢未去少林都已經好勁
喬峰本身有咁勁父幹但無拎到任何着數就分別左
而喬峰因為不斷立功,汪劍通先會傳掌門之位比佢,根本唔存存在幸運負6的成分
袁崇煥同夏雪宜唔係負碌啦掛
雖然我唔撚同意袁崇煥係主角
不如你講下
有咩打鬥小說漫畫動畫嘅主角
係冇奇遇冇血統
好似人生咁
最重要都係運氣
其實除咗運氣都冇咩其他嘢
一拳超人算唔算
成昆都係主角
石清都係主角
廢老柯振惡都係主角
尹志平都係主角~笑
出路遇貴人
識做人好過識做事
久而久之不學無術
其實都幾似香港
其實係佢本身內功勁
再用降龍十八掌所以再顯威猛
蕭峰老豆係勁但由幼分離
所以蕭峰只係遺傳咗老豆基因
無跟老豆學過一招半式
反而真係教佢武功嘅係位少林高僧(忘了名)
打下深厚底子根基
再入丐幫學埋打狗棒同降龍十八掌
無人提胡斐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞