【擒冠先擒狐】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCXXVIII

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
夢叔d後柱入攝好殺食
賣走卡蘇我夢真係世紀迷題
如果要計佢似係占士米拿咁,可以打幾個位穩穩陣陣咁但又唔會超勁,只能算二線,上唔到神台
無用
對住重度要強硬而唔係俯首稱臣

入返幾粒就差唔多
勁既squad player
坦白講真高都係
夢>真高=t 除左mane我冇見過夢打邊路最後幾年比人打爆過真高谷上黎傳控係正但守上星期水晶宮都好吃力
拿我都係唔係好記得 除左三中堅一兩年 佢防守對英超翼都唔係叫穩喎
今晚冇韋拉睇ESR 富哥應該後備
富哥好似傷完未?今晚應該未必出啦
ricky同丘狗每次都話派喺馬體會遠射好勁
講足兩年
踢左u21半場 coach group話幾好狀態
牙圾就勁
今晚有冇機會456
夢遺唔勁,得二線,搞笑咩
我心中27,28左右已經逐步行緊上一線尾
只係到左三十來歲,以瘦削既body轉企中堅
睇到佢d防守預判同企位先更加發覺原來佢真係幾勁

零至兩季貨,我真係唔敢咬實白,沙,包已經完殺k6,m4
客氣d至少比個=號
不過其實白,沙,包呢三個點排都見到多種見解
有人話沙已經明顯勁d,有人話沙要代白,又有人話沙要代包,媽好亂

仲有咩間諜只係穩定唔夠神救
門將係有呢兩種風格偏向嫁喎,邊個神救畫面多d既門將更優秀呢回事
以阿呢班,我認為始終阿時代既間諜依然明顯優勝於Leno,ccc,ramsd,廢龍,果份可靠感難求
至於呢四位,真係比個=佢地算,點排都有得嘈
四位只係優缺不同,但唔覺得有邊位明顯較好或較弱
頭一兩年既防守有種基比斯都完勝唔到既感覺,只係比較敢攻
但之後已經蛻變緊,唔係剩係中堅時期先開始變勁
今季我唔想挑戰114,想挑戰38場clean sheet。
睇條新訓練片芝腸好似未係好跟得上
【屠李滿門】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCXXIX
https://lih.kg/3111018
睇佢果副瘦到好似未同果大隻佬撞既body就知
佢本身應該習慣踢得好離身,用技術,靈巧避得就避
廿歲頭姐,慢慢理解咩係英超咩係世界其中一個最頂級聯賽啦
why not both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞