【擒冠先擒狐】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCXXVIII

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
K6 啲主動出擊 + 熱血剷波好撚正,但會穩定自爆輸12碼
Gabriel / Ben White 雖然啲落腳冇咁型,但都冇穩定輸12碼,同埋冇K6 咁需要人喺後面執屎,獨立嚟講好啲(Saliba 再觀望)

利申:迷啞
Ig dm 佢 quick silver
原來包皮咁平
成日記錯佢4000萬up

賓白浪費在,隊波未用盡白嘅傳球能力
今晚完場25M包起真阿啡T啦
自爆就個個會自爆
不過K6就識揀大賽自爆
不過佢果種速度同鏟波係勁
ccc吹得太細
仲後生 可以睇多排先 起碼好過細梅 坦 papa嗰陣先
細梅原來都買咗£35
我喜歡你的標題
賓白係貴左,真實價位計埋國藉大約35-40m左右
不過見中堅價位不斷上漲,佢個價又合理返
包皮同Saliba都係good deal喇,呢啲價位就算唔自用賣出去都有錢賺

好難好似k6同m4咁10m有交易
PSG對福仔估價為6000萬鎊(約5.74億港元),離曼聯要求逾1.2億鎊(約11.5億港元)

影jj如果keep到咁既水準 真係好屈
得罪講
k6 同M4 都係有明顯缺陷所以咁平
唔計英籍12m差唔多
White Gabriel Saliba都係均衡型
速度 身高 大隻 識用波 未必樣樣精但樣樣有

以為k6就高速但太瘦,大梅就高但慢,優缺點都太明顯
大賽對手能力高啲,易犯錯都合理。同佢果種防守風格都係易犯規
以前對住死球同燒味真係投哂降
而家守高波好撚穩陣
同意
k6就高速但太瘦,大梅就高但慢,優缺點都太明顯

White Gabriel Saliba都係均衡型
速度 身高 大隻 識用波 未必樣樣精但樣樣有
角球大師
我覺得係教死球果個教練有料
而家仲要有日本仔 後防高度好足夠
而家後防人選真係好好J
少個0
題外話
K6 以前禁區剷完波好撚鍾意舉高隻手講明自己中波先
細個成日覺得好撚型,好有球味
依家3個都係乖乖仔,唔會咁中二
依個唔係爵士嚟
冇咁貴
包皮唔係乖乖仔了 而家超撚多咀
NJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞