【擒冠先擒狐】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCXXVIII

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
拿比走個時大過佢啦 仲要一直係英國踢開
Pino 18歲就代表西班牙踢歐國盃 仲要真係有得上場唔係入去坐 就知佢有料
上季尾疤po已經屌緊羊
達:加髀意
咁c8 丹蘇都係國腳黎嘅
一開頭bid 拉芬拿都係35-45m
40m簽隻無睇頭嘅幻好浪費喎
俾咁貴起碼都前年everton睇落都嘭嘭聲咁掛
我地簽啲巴丁 快銀先幾m
已經j到 有潛 又少少即食咁
幻行呢個方向架嘛
40m唔當幻黎睇啦
C8 丹蘇唔夠後生嘛
Pino後生仲可以tune
就算幾年後賣返出去都有價

佢踢落都好淡定同幾癡腳
可能好快變第2個卡叔
一個踢翼一個踢中間點樣拎黎比呀
卡叔都有踢翼
Pino唔似入攝翼 反而似哥狗/達要既識傳控既翼
同佢左腳傳右腳好似卡叔
針佬好似可以打攻中
source:fm
好似前鋒都打到 前場萬金油
卡叔後期都無踢翼啦 同埋無睇過呢件針佬踢
但出到40m 寧願佢賣多兩三個人轟落 tonali 呢類既中場好過
踢翼既幻幻我地已經多到連 hutchinson e d 都無機會寧願去轟都要走
依家左邊有馬天+esr , 右有 saka pepe 快銀
添多件有 class 既中場好過 派哥一傷/到時坐監就要靠埃及
咁樣值40m?
ESR唔係傳話改踢中場咩
仲要成日傷同未搵到定位

右翼馬昆都唔知係咪真係留一隊 達睇完U23仲諗緊都未有最終決定 本身佢都係打算借佢出去 Pepe我都想佢得 但係好冒險囉
事實依家都係靠Saka踢全季

如果有pino 左右翼都多個輪換 一次解決問題

同埋入中場同翼無咩衝突 等多排李城減下價應該入啡T
派呢個位唔易買 睇定啲下季先入
Pino+Tielemans收貨
後生+25m
得罪講句上季 esr 踢中間都係唔掂
同埋就算 esr 踢中間都好 比盡都係頂 xhaka 個位而唔係派哥
同埋上季睇無左派哥成隊真係仆哂街連波都運唔到上前場
正路我覺得都係補個中場穩D
講真 對軌個個都係咁啦
對強隊係咁架啦

https://youtu.be/AO0U9_LVjs4
我都支持中場要補個
但同樣左右翼我地都唔掂
esr係戰術意識上未ready踢沙哥個位?
佢技術好明顯好過沙哥 但踢起上嚟沙哥踢得好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞