【擒冠先擒狐】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCXXVIII

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
係時候睇下all or nothing
一人一個迷達原因 我先
靚仔
佢哋做開傳銷佬。
一人一個迷達原因 我先
靚仔
踢波勁
等緊拉芬拿解約
睇完六集,達叔處理auba嘅手法根本離晒譜
食飯鳩up場景每集必備
ESPN understands Christensen and Kessie's situations are slightly different, though, given they joined Barca for free. Therefore, if they so choose, they would be entitled to leave for free before the transfer window closes.
https://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/4718067/barcelona-signings-christensen-kessie-could-leave-club-on-free-transfers-if-not-registered-in-time
好似得呢兩件先可以解約走
點會 咁樣先啱
你睇下隔離曼狗點對普巴就知 死攬啲耍大牌嘅人仲撚大鑊
welcome kessie!!
呢啲似scripted。
一開就見到達狗屌鬼
達蛇成日嗌到失聲,擔心佢聲帶有事
除非羊踢得返起
如果唔係點做都有實有理由屌
用佢表現差-達食撚屎用垃圾
唔用佢坐後備-達食撚屎隊長高薪坐後備
趕佢走-達食撚屎趕隊長走

牙達選擇左個對球會比較好既方案
做左個極醜惡既角色
講得好!
同傳銷一樣。
Tz狗日日鳩噏唔使返
Amazon
係 我迷達了 鬧班廢物鬧到走曬音
咁等借用,除非巴狗咁on9留黎剩係打杯賽
寄香港貴唔貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞