【新郎哥】初戀女友結婚前的一場鴻門宴(三)

823 回覆
469 Like 35 Dislike
如果真係有呢啲老豆老母,真係唔死都無用,憑咩要控制人地既人生

不過都係嗰句,就算冰釋前嫌,兩人都好難相擁而泣,
十年前係彩悠既時間,
十年後係呀鹿既時間;
係唔同時間就算幾愛幾愛一個人,結果只會得到跟住你一世既遺憾

我就係有呢啲家人,洗唔洗死??

雖然最後都因為佢地既原因,五年幾既感情就咁再見再不相見...

但唔洗死掛
屌呀 真人真事
gay廉
其實係咪未完 gay廉都冇講過野
如果真係有呢啲老豆老母,真係唔死都無用,憑咩要控制人地既人生

十年前係彩悠既時間,
十年後係呀鹿既時間;

雖然最後都因為佢地既原因,五年幾既感情就咁再見再不相見...

但唔洗死掛

五年感情冇左唔可惜咩?
司徒垃圾追擊手留名

比番d眼淚我
我諗起張敬軒嘅找對的人

避媽媽避家姐
我諗緊彩悠收到你呢份禮物會點
由做完手術到升大學都搵唔到你好似失蹤人口咁
一直諗緊自己係咪做錯咩事你先唔理佢
升完大學終於見返你但就好似陌路人咁
到就黎結婚先知你一直乜都無忘記
屌我唔想再諗啦gay廉
睇到喊
A0毒撚
其實認真評論
結局完得太急
主線又太短
只係穿插係回憶之中
而有關既野只係手錶同迪迪尼
成日話變左好多
係現在段時間睇唔出
只係描繪番初戀中學咁
冇左對比咁
父母伏筆又短短一章去解釋落後間過渡
但原因又唔係咁充分"我覺得
而決心又大到咁
比起其他故
真係冇咁真實同虐心
其實認真評論
結局完得太急
主線又太短
只係穿插係回憶之中
而有關既野只係手錶同迪迪尼
成日話變左好多
係現在段時間睇唔出
只係描繪番初戀中學咁
冇左對比咁
父母伏筆又短短一章去解釋落後間過渡
但原因又唔係咁充分"我覺得
而決心又大到咁
比起其他故
真係冇咁真實同虐心

十年前係彩悠既時間,
十年後係呀鹿既時間;

但唔洗死掛

五年感情冇左唔可惜咩?

唔可惜?含撚啦

仲要係發生左無耐既事黎,但我可以點,

大家辛苦捱左咁耐時間咩收成都無,我苦唔怕,但係佢呢?完全唔係受緊自己屋企人既氣,

而係無需有既人既氣,一個人係有會有極限,

所以可惜都要放手,佢要抖下啦,

雖然我講左話等多我三年,等我有能力去贏返佢返黎,但都要睇佢對我/我既屋企人死心既程度
屌你老母呀sad end
明明分手既原因唔係大家唔鍾意大家 點解咁都要錯過?
見到藍色手錶真係sad到屌左聲
Sad end 負皮你

多謝gay廉
屌你真係又要sad又要睇
Btw 我都覺得收尾收得太急,估唔到咁就完全離開張彩悠
每日都要返黎睇多次個結尾 又要喊多次
Sad end gay廉交你spring pocket 出黎
留名
Sad end gay廉交你spring pocket 出黎

燒你嗰個
每日都要返黎睇多次個結尾 又要喊多次

唔好喊啦
屌你真係又要sad又要睇
Btw 我都覺得收尾收得太急,估唔到咁就完全離開張彩悠

還好啦 交代到盡 因為實在無野可以交代 唯有咁結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞