[KPOP] K-POP 2022討論區 (40)

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
有冇得提早完約
Condom
2022年LIHKG討論量最高的kpop組合(截止目前)
清好有心
殷志源 x 曺圭賢tvN新綜藝《看我的肩膀,都脫臼了呀》將於26日首播

將於8月26日首播的《看我的肩膀,都脫臼了呀》(PD羅英錫,河武成)是讓客人們坐下以後自己開始鬥嘴的"曺殷關係"殷志源和圭賢的令人心酸的脫口秀綜藝。兩人將準備好一桌最棒的下酒菜,和好人們一起享受多種風流。

該節目是去年人氣飆升的《到底要跳肩膀舞到什麼時候》的第二季。全名為"到底要跳肩膀舞到什麼時候啊看我的肩膀都脫臼了呀"。

本季的主題是"正裝"。上一季中圭賢以韓服主題展現了享受風流的模樣,增加了趣味。為了迎合新的概念,logo中的人物也從長袍裝扮變成了正裝,吸引了視線。就像穿著正裝跳肩膀舞的logo一樣,殷志源和圭賢將穿著正裝營造出更加精煉的氛圍,同時還將展現不知跳躍到哪裡的幼稚活潑脫口秀,為觀眾們獻上反轉笑料。

嘉賓陣容也是令人期待的亮點。從演藝圈內的兩人的至親,到觀眾們熟悉的客人,還有精通風流的專家們,預計將有各種各樣的人們來訪問。 殷志源和圭賢與嘉賓們一起創造的爆笑協同效應受到了期待。
2022年喇ching,乜P張圖原來好難既事嚟?
好過你連P張圖幫Rocket Punch宣傳都唔會做 淨係識怨無得上Queendom
都冇CLC
出teaser個陣過左12點都未出
佢要自己contact公司啲人提佢地出
間公司乜都做唔足/唔做但又想佢有好成績,個腦裝屎
其實公司放佢去美國tour下,上美國節目搵錢好
過係韓國等運到咁,綜藝都無咩機會上

兩年前佢攻美都算幾成功,一個肺炎就收晒皮,送個位畀bibi上咁
IG 都可以話女係G,懷疑平時有虐兒都唔奇
錯post
其實你真傻定假傻
mnh憑乜上到美國節目
佢兩年前都話老闆有美國病
而且88rising都無幫過佢做乜嘢
Fan manager舊年走咗 之後一直無人管理
打上電台同佢講加油 佢即場喊出嚟
CB期間影嘅相 mnh一張都無upload過
自己一次過upload咗200張相
睇到我R晒頭
有冇link
個po應該幾搞笑
https://www.instagram.com/p/B3L_3COnS0p/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
呢個唔係E:U咩我見hashtag打이유
中年男愛上「未成年女團」NewJeans遭公審:有良心不該來 網震驚

好彩小妹唔係男fans

呢個係咪之前izone定fromis9露底褲個肥佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞