[KPOP] K-POP 2022討論區 (40)

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
[INFO]

'Attention' and 'Hype boy' by #NewJeans currently occupy the Top 2 of Bugs, Genie and MelOn hourly Chart (since its reform) making them the first girl group to do so simultaneously 🎉🎉

🐰 // @HYBEADORUPDATE

Rocket Punch 先係。
韓國本土無人問津
OO好正
Tap tap knock knock
Follow follow me
Let me be your supermario
而家係睇INDEX 依啲睇銷量嘅唔入流
everglow霉能咗 鬼佬開始轉睇secret number
whOOk whOOk
shOOg shOOg shOOg
zOOm zOOm gOOd
CLC 正囉唔該
同埋樂華會全力捧YENA
everglow E:U唔係公司主捧咩除咗支那妹
以前最出名嘅女練習生 見啲支那人幾年前嗌佢做樂華小公主
出道前上過sbs綜藝同代言唔出名嘅brand
不過捧yena都正常嘅 solo出道音源都幾好
依家係咪大公司出身就保底廿萬起跳
唔覺得新人獎候補果幾隊又幾有特色 不過人地有好歌同宣傳
如果下首主打再玩拼接 可能係JYPE呢幾年做過最大嘅賭博 如果賭輸個結果我唔敢想像

其實由佢哋表演嘅O.O我唔反感 但當我越睇越多佢哋唱跳其他歌之後 O.O呢隻垃圾真係嘥撚哂佢哋嘅實力
少時
我嘅意思係今年出道
唔係啩 佢好多歌都係都係得嗰幾秒Line 連隊長都冇得做 樂華小公主?
Mia先係
Daddy 講左話唔做怪物新人麻
你唔駛同Daddy 擔心啦 人地有分數
佢認錯人
而家少咗兩個,遲早mia 可以一個唱晒
張元英值得
樣靚真係大曬
又用SM個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞