[KPOP] K-POP 2022討論區 (40)

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
仲有瘋狂高潮反白眼
《Girls》銷量突破164萬張…歷代KPOP女團最高銷量
上個月8日發行的aespa第二張迷你專輯《Girls》在7月Circle月間專輯榜上以164萬5255張的銷量位居榜首,創下了Circle榜統計基準的歷代K-POP女團專輯最高銷量。
之前,aespa迷你二輯《Girls》曾以161萬張刷新了K-POP女團組合預售新紀錄,在發行第一周就以142萬張的銷售(Circle Chart基準),成為了K-POP女團中的首個百萬初動,創下了歷代女團最高初動銷量,達成了歷史新高。

歷代最高可以hold到9月16號
勁香
唔知BP有無機會破返
應該有,佢地今次有出kit album
“第一個日程是音樂節"
Crush將於11日上午退伍。他於2020年11月入伍,以社會服務要員的身份代替服役了1年9個月
Crush將於本月28日正式展開活動,將登上「2022 Respect Festival」的舞臺。
(cr naver)

第一個行程竟然唔係….
你就hater
kit album貴啲的
係喎以為kihno咁添
牙藍點解仲未明白就算判決書上面佢比起劉恩書less evil唔代表佢唔evil 仲覺得今時今日風向仲會轉
係要揭曬啲瘡疤出嚟 依家咪自爆咗根本自己都唔係咩幫朋友出頭嘅好人 可以夾埋啲mk一齊去鬧人嘅牙藍自己都唔嘢少啦
雞藍失去咗HYBE一姐寶座
好唔甘心自己玩撚完
所以好努力轉風向……但係都收皮

Le唔識串……佢哋依家五個人仲開心
冇雞藍黑氣石
最霉既智秀中輸應該都唔會低過十萬掛
矇到咁你都睇到啲字
Rose 初動32萬 30萬中輸
開HD啦
廿幾個肥gi先頂到一個rose
可以用browser開
牙災

唔怪得SM咁急 RV已成棄娃
體重方面調返轉
4x個肥gi
大約0.4個肥gi
過硬200萬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞