[KPOP] K-POP 2022討論區 (40)

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
睇咁多集第一次見到套衫cut 到好似Tiffany嗰套咁
仲以為佢地銷量會多好多,十年前都已經係十幾萬
上次有個超大蝴蝶結
首周姐,已經破左自己紀錄

🏆 Their highest 1st day sales (102,879)
🏆 Their highest 1st week sales (185,687)
🏆 Their first album to surpass 100K sales in 1st day AND 1st week
🏆 Their fastest album to surpass 100K sales
眼耳口鼻都靚
友尚fans?

ching都係?
閪B啲PR去哂邊
公海冇人理SM抄野傳統
san 友尚 弦中
大sm點會抄
似日本仔玩野
好彩冇人同我爭牙星同狗狗潤浩
咁我又唔覺得之後幾周仲會升好多
以前果個年代啲sone就話策略性分幾周落單去分散銷量分啫
依家我諗要買嘅人大部分都喺預售/第一周已經買咗
除非之後又加多幾場簽售或者真係有計劃性落單啦
用返依個年代標準首周廿萬以上好似合理d
佢地都多宣傳
定老飯已經唔買碟
要咁高要求咩 音源同銷量都勁過十周年已經好好?
都咁多年應該有啲fans結婚生仔唔追kpop啦,有追可能都唔會點追銷量
之後咪上放送打歌,fansign都未開
smtown&store同soundwave 2場簽售
上星期已經截咗購買時間同出晒中獎者名單
海拔2000幾米
15日上午,ENHYPEN善禹因狀態不佳前往醫院接受治療,醫療團隊建議其需要休息和安定。因此他將不參加預定於今天舉行的粉絲籤售會。

佢地好似成日病咁

想聽daddy唱歌
佢本身係大食,要keep體重就不離節食之類,難免影響健康,出去chur開騷加埋係墨西哥呢啲高海拔地方,捱唔住唔出奇。
如果喺香港嘅實冇問題
35歲 / 結咗婚 / 39歲做咗人老母生咗幾件都可以選女團
大佬 15年老團個銷量仲keep到
仲要多過前幾隻碟銷量已經好癲
二代團d數據點同四代鬥 數據通漲得咁勁
除左twice bp 最新岩岩彈出個幾團外
今次cb各方面成績拎出黎一d都唔失禮
講起數據,記得15年開始追Kpop嘢,嗰陣YT view數過1000萬叫勁,2000萬以上嗰啲已經係一線;宜家唔過億都唔算一線,兩三千萬以下嗰啲叫霉...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞