有冇人可以介紹steam必玩神作

627 回覆
28 Like 8 Dislike
2k22 準備2k23
yeah
買落會覺得原版太易

要加mod搞複雜d
天命奇御
睇唔明正常
有繁中都睇唔明

不過一定要睇 正體 其實有mod
巴哈有
Open world係好在你唔鐘意某個地方嘅style你可以skip晒大部份嘢
Skellige群島對我嚟講係悶到仆街我淨係去做主線同Yen任算
不如話 都已經世界末日,要大家飲下湯好似好委屈咁
連Ciri都唔靚
有dlc玩未
Frostpunk玩係好玩,係最尾完咗質問玩家所揀嘅必要之惡迫人反省依下有啲畫公仔畫出腸
對我黎講個啲唔係惡
不過我的確無用過童工同加班法典
我發覺唔用係易過關啲
Outer wilds
第一頁有人講咗
undertale
就係,我諗好多人都覺得唔係惡,佢哋喺ending 企喺道德高地judge 玩家有啲多餘
好似未有人講嘅Lisa
拒買NBA2K😤
其實一睇原神個類3D模又無日game驚咪就知係支那驚
Lisa 有冇可能唔睇攻略打得爆?

好耐之前玩到唔知進度算係喺邊,玩到完全唔知可以做咩,行晒可以行到嘅區域
有冇得講解下 買邊款

我都想買 見而家特價

Wild hunt + 全dlc?
身為香港人
有得加班係幸福
點會惡
Witcher3 WildHunt 係原本隻game個全名
兩個DLC
Hearts of Stone , Blood and Wine
可以理解為兩個唔係好關主線事既支線故事

本身玩完主線game你會發現地圖好多位都係冇用
你唔自己行過去的話,劇情唔會帶你去
時間上最快都要幾十個鐘

Heart of Stone係主地圖上面玩 會玩有多啲零碎任務同埋行去啲你未去既地方 同埋啲複雜啲既裝同技
成個流程我諗基本十零個鐘左右

Blood and Wine就可以當係完左主線劇情之後既故事
觸發左劇情之後會有幾條友帶你去新地圖
已經可以當一隻新game咁去玩
幾十個鐘
結局有驚喜

呢度就係全套Witcher3
但呢隻Game除左故事吸引同埋rpg選擇影響結局外
痴線在於個戰鬥系統複雜到癲
個人既裝備同技能配置可以研究到好深好深
我個人就幾唔中意 因為都幾花心力
講緊要玩到頂尖級係二百個鐘起跳
要收集材料又剩
但係其實啲裝就算唔整到好誇
又唔太影響你玩佢啲劇情
最多打少啲無聊怪

總之結論係
Wild Hunt+HoS+BnW
埋單 享受100個鐘起跳既Witcher

Ps 記得溝曬啲女佢
cities skylines
起碼啲細路比this war of mine 嗰啲有用
主要得兩條女,仲要白狼咁老都仲係小朋友無得why not both,其他都只係快餐
呢點有啲失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞