有冇人可以介紹steam必玩神作

627 回覆
28 Like 8 Dislike
玩最簡單果個劇情先勉強爆到
後面執人手尾果d放棄左
樂趣之一

自己買d 標記去mark d 遲下再返來既位.
好似要自己down 繁體mod
咁算啦 以前玩undertale自己dl過玩一半會hang機 睇簡體啦唯有
https://www.codebay.in/2017/06/hollowknight-cht-mod.html?m=1

個個都用呢隻,未聽過有問題
唔該晒巴打 今晚收工試下
買完都仲係好亂 要同標記婆買左指南針先好d
Lobotomy Corporation

鐘意SCP系列既一定要玩

隻game係要你去管理唔同既收容物
每個收容物帶唔同既特性 要去唔同既方法去接觸
甚至有d收容易你唔可以係mon入面一路望住佢
胖左錯誤既方法去接觸收容物就會令佢地暴走突破收容周圍殺人
有d收容物會將你既員工變成傀儡 有d會將同呢隻收容物接觸過既員工變成佢既使徒 有d會直接周圍殺你既員工
有d收容物同另一個收容物天生不和又會打交
當收容物突破收容既時候 你就要派你既員工去鎮壓收容物
啲上下左右可能會有啲難但doable既
好遊戲唔應該俾冇手掣限制
Btw 其實後期用出技流係易打啲
Lobotomy Corporation

鐘意SCP系列既一定要玩

隻game係要你去管理唔同既收容物
每個收容物帶唔同既特性 要用唔同既方法去接觸
甚至有d收容物你唔可以係mon入面一路望住佢
用左錯誤既方法去接觸收容物就會令佢地暴走突破收容周圍殺人
有d收容物會將你既員工變成傀儡 有d會將同呢隻收容物接觸過既員工變成佢既使徒 有d會直接周圍殺你既員工
有d收容物同另一個收容物天生不和又會打交
當收容物突破收容既時候 你就要派你既員工去鎮壓收容物

打錯好多字
你係咪都係用keyboard打得爆機?
好似幾得意
岩岩玩果陣沉迷左好耐
你完左每一日都要決定新收容物係收容d咩
太早期收d高危收容物好易佢一突破就比佢滅團
Mirror’s edge
等下次sale買先睇到圖諗起PS1,2隻Azito,起秘密基地
點陣圖jrpg 黎講唔差
但係劇情都太傳統jrpg
佢比返BDFF咁既劇情我就覺得算係近代必玩JRPG
八方唔係超好舊式jrpg 既話我都唔推薦人玩
Dyson Sphere Project
唔會等到
點樣唔掂呀?
因為冇得打J?
剩係當GALGAME玩都抵到爆喎
仲要有WORKSHOP比你玩
哩個價錢食餐飯都唔夠

開左咁多頁都仲未有人講

我敢講個公司勁有良心,成日免費狂大更新
4人合作打怪挖礦,完美精神時光屋
玩咗差唔多2年,望住佢係咁出新野 玩極都唔厭
我一開始都係咁諗 但完全睇唔明
呢隻個風格有啲唔嗲唔吊
遊戲性係強
但個風格認真玩又唔算複雜 難有成功感
鳩屎玩又覺得佢去得唔盡
不過係有心機做呢個真 唔貴 可以等閒同fd on9
真係夠raw 又夠細緻 真實感大過一切
又可以自己調不同設定
鐘意做陳浩南攞把開山刀見屍斬屍
唔鐘意開波玩蛇叔潛行過日子又得
而個角色需要去養住佢去滿足佢既需求
仲要環境條件唔係次次都一樣
仲要佢keep住加唔同野落去玩
模擬類既神作
如果佢出到VR版
應該好玩到傻
呢個構想同當年gta2轉gta3一樣
唔係唔可能既事 只係等緊人將佢變成真
同級生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞