有冇人可以介紹steam必玩神作

627 回覆
28 Like 8 Dislike
一個人你係完全玩唔到,好撚辛苦
steam
成條村D人都姓黎
Left 4 Dead 2
呢隻劇情同述事手法都係超一流
稱得上係藝術
Initial unity 應該未出?
佢個玩法喺武俠類設計得最好
追求畫面有啲走寶
空軌steam無中文, 漢化又唔work, 得psv版有
仲要追返咁多集真係太難, 無800粒鐘都唔使諗
同朋友玩唔錯!
我有一段時間都係同一個男性fd 玩

或者情侶
我係一個只玩overcooked嘅女仔
pz 絕對係我搵咗好耐之後終於搵到嘅dream game
我之前試過係reddit問有咩similar games
試過raft 等等
都係pz 最好
yen=1舊屎
triss=10舊屎
仲有個黑妹唔好提唔好有圖痴撚線
反而ciri條眼眉正常返,還可以啦
仲有個女巫

成套劇係睇超人
玩到出蝙蝠車
tabletop simulator
留名
xcom1都好正
wildermyth
to the moon 3部曲
買左但真心唔識玩
一出門口超快死
期待第2集
如果唔介意嘅話可以較settings
zombie密度個d
我自己其實都唔係一個zombie fans
反而鍾意嘅係佢生存元素嘅設定好細緻
生存>喪屍
最緊要玩得enjoy
其實好難揾到代替品,因為project zomboid 基本上係以前d roguelike game 既玩法,事件真實得黎自由度又大, 同類作品對上已經係講緊冇實際畫面,用數字同標點符號黎玩既喪屍game(個名唔記得咗)。
師兄識嘢
自己魔杖自己整 自己世界自己造一百蚊玩幾年CLS
Life is strange
Lm
PZ令我重拾番細個玩Sims1嘅感覺

其實佢個設定已經好自由,鍾意玩Hardcore嘅,本身已經有一定難度,真正似番個生存Game唔似大部分Game唔洗理角色身體情況一個打幾百個

最麻煩都係某D Game嘅知識係要你學,不過其實Google下慢慢就會明

唔鍾意玩太Hardcore又可以自己揀Mod、Custom Sandbox、玩multiplayer

其實我唔明咩叫無目標?生存一年或以上、清晒地圖都可以係目標,係睇玩果個自己點定,本身又唔係咩AAA大作想有咩大故仔,單純講「喪屍病毒爆發」嘅生存Gameplay做到今日咁仲想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞