有冇人可以介紹steam必玩神作

627 回覆
28 Like 8 Dislike
呢期會推Elden Ring
負重機制最癲,但最真實。

木板拎多幾塊就超重甚至可能會受傷

起親野實要行好多轉拎材料
逆轉裁判
Rd2
This war of mine
Xcom
Metro
Chrono trigger
黑暗地牢2 1.0正式版推出日期

-他們計畫在2023年2月在Steam和Epic Games上推出1.0正式版
link
卡咗喺good guy nick到
呢個睇運
Google search “ets2 promods” ,之後register account 就可以download。要小心promods 需要齊曬所有map dlc 先可以玩得,如果miss 咗一個都玩唔到。如果唔明既話上YouTube search “download promods tutorial” 跟住啲教學片down
呢隻有d overrated
太過grind 雖然賣點係hardcore但同時都係缺點
例如你死左一隻角色要重新練過 無錢又要去刷 玩呢隻遊戲個progress就係前進兩步退一步 佢只係逼你玩得好risk averse 例如每場戰鬥留一隻怪唔殺慢慢補血減stress不停重覆

而且個所謂難度其實都好膚淺 純粹係睇你有無重要資訊情報 例如怪物種類 boss房位置 boss技能 帶咩消耗品係有用 地圖物品有咩interaction 你知道左就好易贏 唔知道就團滅 好binary

而且隻遊戲專登整到你輸唔起 因為你會無哂錢/全部角色死哂重練又係一個好無聊過程 所以好矛盾
呢個問題係最後個4個關卡特別明顯 你唔睇wiki走去盲試我估計要團滅兩次先會摸熟哂張地圖同boss技能係咩 我覺得太白癡 難得黎唔好玩
咩黎?
唔該哂可唔可以講埋用左promod係有咩唔同
真實好多?
拉朋友玩
有無多d multiplayer competitive indie game 推薦
買咗返黎太複雜,玩咗2個鐘就放棄
有無人有玩過house party?
佢個線上配對我成日都連到
仲要成日係香港人
咁我自己又唔介意 steam一堆陌生人加朋友
所以玩得好嘅我都會係oc2加佢
加加下識咗好多香港人
一齊玩pz嘅fd都係因為oc2加fd嘅台灣人
兩年前仲識到個香港女仔
依家成日約埋出街
要DL 埋無碼同地圖包先好玩,
btw 講玩法,
同社漂流AI 少女玩味多啲有多啲野做,
HS2 基本上都係做女然後扑野,
好快悶
AI少女比較似鹹濕版The Sims
被h game耽誤咗既建築模擬器
TERRARIA
undertale
paper please
魅魔咖啡廳
Soul nomad
以前ps2嘅rpg game黎
Coop類有 human fall flat
但事實係大家互扯後腿

Competitive有move or die
之前免費試玩過幾好玩
特價嗰陣唔記得畀錢miss咗

Among us仲多唔多香港人玩?

今晚返去開返隻game連街場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞