MIRROR紅館意外一星期︱Anson Lo首開腔:勇敢嘗試走岀來!

293 回覆
252 Like 473 Dislike
你真係弱智唔係扮
pr真係勁吸引晒啲目光落去mirror到 佢地12件每日出個post叫人唔好擔心
好快無人會記得阿mo 鏡又可以安心出黎搵錢
Add oil
咪同花姐一樣,以弱者身份出現攞同情分!真正受傷瞓喺e院嘅就一直被利用幫人洗白,真心假意有目共睹!
anal公關團隊今鋪做到嘢,屎忽鬼又可以繼續做king kong
你都痴撚線
講咗幾多次俾射燈射完睇唔到嘢
邊有見到朋友喺面前受傷
成班連登仔同網民做show啦
係咁集氣集氣
古天樂又出黎做show
仲想兜
come on
笑撚死 港女無撚腦
鳩唔搭八,dancer 重傷仲懶有型po 張背影相做乜鳩
從來都係話 當有人同你講要有獅子山下精神
代表嗰條友準備搵你著數
咁AL個情況係慘啲
出事係佢同Edan嗰part
個mon遲10秒跌就分分鐘係責中佢兩個
出事嗰個係佢大學danso已經識嘅friend
出道到而家次次上台都搵埋Mo一齊跳
出事之後佢俾人人格謀殺得最勁
心理創傷點都有啲

其實佢篇野都講到明以傷者為重
叫大家集氣為傷者祈禱
希望有奇蹟出現
同時向擔心佢嘅人交待返自己要沉澱同冷靜
現階段未ready
唔明有咩好鬧
鏡原罪是常識吧
睇dislike 數,有兩隻黃屍又比人講中
Anson lo緊係可以走出陰影佢個fd以後冇得走姐喺床度過世
您講得好好啊👍
AL係連登就係原罪
唔出post鬧唔開心
出post鬧仲有心情出
講黎嘥氣
No

隧長有提
不過得佢話想有奇蹟 人性小小
其他人全部比較叫mirror振作多過理mo

反而AL篇文簡簡單單 真心好多
如果小眾對anal事發時嘅反應反感,或許你可以話人格謀殺,點解PR要用足成個禮拜幫佢洗白,咪因為大部份人都對佢嘅表現反感!
你唔明有乜好鬧,虛偽呀,唔係得一條片睇到佢行埋去見到意外後仍然咁冷靜!

放心啦,佢係全團最快ready出嚟嗰個!
佢本身係俾人抹黑又何來洗白
傳媒post嚟post去咪又係連登嗰啲料
每間傳媒見人出完第日自己又出
幾時出post點控制
你話成個禮拜日日有新料就話啫
已經有好多人解釋過佢轉身行過去係睇唔到發生咩事
唔少行內人都有討論過
你係都要覺得佢睇到都冇辦法

佢真係虛偽嘅
當時就應該衝埋去跪地大叫搏cam影到
第二日再開Live喊晒口講自己好傷心
點會咁唔識玩
潛水咁耐仲要俾人鬧
台上每一位都係受害者
希望你地可以早日走出陰影重新振作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞