MIRROR紅館意外一星期︱Anson Lo首開腔:勇敢嘗試走岀來!

293 回覆
252 Like 473 Dislike
你做乜咁激動
佢哋pr唔係最愛蝗語咩?
又“喜感”又“吸睛”
連登仔邏輯 揀咗黑色相都係揀
如果你阿爸阿媽當年做好D安全措施 你都唔洗出世浪費地球資源
做打手/Haters幾錢一個POST? 仲請唔請人?
REFERRAL有無獎金?
屌你老母
睇佢個勢仲專登揀過張相先出post
佢演唱會出事搞出人命 同理心對佢真係唔需要
走出來?
要出櫃
冷血lo
嗰啲只係睇表面就話佢重視自己多過其他人嘅就係對佢有偏見
但係dancers留個言撐就話佢人緣好好就唔係只睇表面?
都幾好笑架喎
佢d同事都屌佢放風俾私追
不過又係嘅,最緊要做好fans service,唔係邊得嚟咁多盲撐
之後如果再拍埋去嗰句佢重視自己多過其他人,又幾吻合
On9
講完你哋就會信而唔串佢掛住唱歌?
班dancers同佢真正相處過 知道佢為人係點
佢人品真係差嘅話點會仲留言撐佢
而你只係隔住個mon睇埋啲cut頭cut尾嘅節目就當到好了解佢
話人盲撐不如話你係盲反仲好啦
連登仔以為自己看透世事 好撚嘔心
其實你要知道
我係用你嘅言論去攻擊返你
係你自己話人睇文字係表面係偏見;
而你自己都係睇ig 文字去判斷
你都無同dancer相處過架,你都係隔住個mon架,點解你又可以咁了解?
你又憑咩去判斷dancer做嘅嘢係點
同埋用a對b嘅行為去評價b為人,而唔係用b行為去判斷b本身就唔多合理

同埋你搵返調校你mirror d post
大把人睇完話佢地份人點點點呀
讚嘅就係睇完節目了解多咗邊個邊個,彈就唔好睇個cut頭cut尾節目扮了解
如果有需要應該可以搵下你地睇完節目扮到有幾了解阿教主嘅
到時開完po話你知呀
有時真係向你地學嘢架咋
講了解一定唔夠你地追下ig睇下節目嘅fans了解嘅
如果mirror再有節目
真係唔好意思都要講句又要借你言論去攻擊返你地嘅言論
你呢句「隔住個mon睇埋啲cut頭cut尾嘅節目就當到好了解佢」一定要再po一次警醒下d人啦
我諗大部分鏡粉講嘅解散係講緊mirror成員自己唔續約
因為佢哋出年就完約
佢地覺得自己係眾人皆醉我獨醒
但就偏偏又唔係真係醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞