MIRROR紅館意外一星期︱Anson Lo首開腔:勇敢嘗試走岀來!

293 回覆
252 Like 473 Dislike
你睇下AL ig對上一張團相係幾時?
AL不嬲只係關心自己夠唔夠紅 mirror佢wfc la
仲唔開工咩

成隊 同班 跳舞 冇飯開

全部睇佢地頭
阿mo呢啲對好多人嚟講真係唔重要. 最重要係mirror走得返出嚟
即係點
屌你老母
咁都有得鬧
呢兩條撚樣都快d仆街死
唔該
Edan post黑色相咪叫無揀
起碼Edan唔會俾人覺得到呢個moment係care自己嘅形象同啲mk字句多過d dancers
平心而論
有提mo dancer算係咁

你望下姜同花
望下未出聲的viu
今次文筆算係咁
都叫通順,又無支那字
姜逼: 一齊站起來!一齊面對!
佢係 站起來
姜逃叫佢
Edan先虛偽喎
講咩God please help us
戲屎到仆街
問god不如問佢間垃圾公司啦支那安
咁今次又唔同
事發佢喺台上 而且佢同Mo識得最耐經歷咁多
同埋佢中間有提我們嘅
見咁多dancers留言撐佢就知佢平時人緣好好
嗰啲只係睇表面就話佢重視自己多過其他人嘅根本係對佢有偏見 將自己幻想嘅當係事實仲要不斷繼續抹黑 以為自己好正義
呢種人真係好嘔心
慢慢行過去
姜B今次個story都有得吹奏?

佢個「我們」包咗邊個?包唔包啲dancer包唔包mo?佢叫mo站起來一起面對一切?
咁你又承受咗乜啊?憑咩睇唔起人地嘅痛苦?
佢有幾痛苦?毛都冇少過一條
定係賺少咗錢所以心痛?
如果anson lo當時行快兩步 真系可以救到牙mo 只要佢唱快少少 班dancer就會轉位
集咗氣架
但係佢呢個我們係對您們(即係fans)
咁佢都只係描述返fans嘅行為
反而佢講咗兩次dancer身體最重要最重要
最後加句佢會走出來先突兀
同埋都要澄清下佢雖然喺台上面,但係佢係睇唔到事發經過同埋現場慘況
同你講都費時,連基本同理心都無,以為冷血、嘲諷人地、不斷批評好有趣,希望你似番個人
正面就變懷念爺爺
無支那字同中二病應該就係PR 出品
同一comment周圍貼, PR 俾啲誠意好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞