MIRROR紅館意外一星期︱Anson Lo首開腔:勇敢嘗試走岀來!

293 回覆
252 Like 473 Dislike
唔出聲又屌
佢而家都算覆得大方得體啦
全文多過三分二係講傷者
淨係最後一句話會嘗試走出來都要畀人屌
成班去完公司開會之後就陸續post 野
成個PR劇本係曬到
一有意外全部禁聲, 跟住自己傳咩要解散呀, 成班有陰影呀
再帶風向話我地撐住你呀MIRROR, 依家收尾班人自己出番來話我地會撐住

成件事既重點係工業(人為) 意外, 有個人攤左
依家個重點已經變左係mirror 解唔解散, 成員有無心理陰影

由悲劇變做勵志劇
exact7ly
教主會皇者歸來!
香港人而家最需要呢啲精神鴉片
受傷個個都唔知醒返未,是咪癱一世,都仲未出post勉勵自己…
絲毫無損嘅反而話自己ok,要走出嚟…要行落去…
不過就未有心情去日本,決定失場。
等有心情喇,就會去做亞洲第一啊。
連少時都要出首Forever 1嚟恥笑
有條橋林左, 死左人
先禁聲, 所有有關人等唔準出聲
再訪問下D 救災人員幾辛苦幾慘
搵打手微博出POST 好感動盛盛
救災人員出來講兩句我地會努力撐落去
好熟口面?
估唔到哩套都可以用係香港人身上
得你支持佢姐
邊到多人
呢個講嘢尚算似返個人
佢個肥閪經理人就真係痴線
12個每日輪流出ig 日日都可以報住見報
得到上頭首肯 先準post嘢
我諗AL可能真心對阿mo 呢件事發自內心
但無可否認 佢係一隻棋子
幫viu 維穩緊
你大佬花狗仲龜縮緊
等睇連登仔,唔出post又屌,
出post又屌
你舊黑氣石係真心支持就出小句聲啦
我對MIRROR 完全唔反感
都係打份工聽指示
但對一班受落既人覺得好可笑/可悲
乜野因為哩件事而解散一聽都知無可能, 成隊人撐起大半間公司盈利, 我敢講就算責落來中果個係成員都唔會散
見到香港處理危機大陸化就感到好可悲
你心理生理上肯定可以走到啦
但係阿mo仲走唔走到先係一個問題
得罪講句,咁多個嚟講,佢遍野簡簡單單,反而係最得體嘅一個
唔係劇本
係人生根本係咁run
意外發生咗唔通所有牽涉嘅人都要永世停留喺自責黑洞?
佢哋都係受害者
更何況life goes on唔代表掉低傷者唔理
要做嘅一樣會繼續做
唔出聲又話人冷血潛水冷處理
出聲又要抽水比你地屌
你班loser 真係難服待過閪
Dear mo
連登仔有一日唔屌人就應該係大新聞
咩Dancer
叫Dance artist先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞