華納探索正式成立DC Studios!全新十年規劃

154 回覆
14 Like 46 Dislike
邪派當道先好睇
Henry Cavill超人40歲老,做佢條女Amy Adams
Lois Lane仲老就來50,man of steel班底始終個個都要換
襯家下換時機係最好時機,10年plan到時中逾先換角仲衰
佢係真係有佢就票房保證十億八億WB放權比佢又何妨
仲有啱啱查一查發現錯左
blsck adam the rock好似直情掛埋製片人個朵
同埋佢間公司有份
權係唔細
但the rock咩票房叫座力先
其實佢咁樣拒絕已經唔洗預佢
同埋新老總睇成本都睇得幾重
marvel何去何從?
重啟Constantine 啦
之前個太入屋
搞得好又唔怕遲既
反正而家Marvel已經睇到無feel
DC捉到條水就上到喇
當然搶Marvel market又真係唔易既
已經有哂慣性票房
屌其實當時唔好咁撚心急出JL,上左WW 同Aquaman 先已經搞撚掂,同埋最緊要搵Zack Snyder 做總監,WW1984 無佢份就出晒事
BVS>WW>Aquaman>JL> Flash>Man of Steel2
類似咁樣順序落去

照抄marvel 條路線已經成功咗一半
咁個白卡flash 點算
宜家就係換左高層
佢有佢繼續拍
但聲勢真係比之前跌左, 尤其近幾套風評都麻麻
DC 要反cup 依家真係機會。 襯對面拎d 無乜人識既2,3 線英雄出黎拍, DC 就出superman, batman 呢d 一線英雄。
死得7788
超人要換,其實WW 都係時候換人重新黎過。

Dr.crane 肯定喺英國好撚收得 有票房保證
啲跟風黨點會知 見到dc個名就踩兩下先
聲勢跌無問題 反正啲人點都要入場睇 睇漏一套你下套就睇唔明
行政人員主導既影視創作
稻草人

(no offence)
一見到亞洲人面孔就有種山寨感湧出泥

將 東亞病夫 同 超級英雄 連埋一齊
好大反差 / 好出戲

小眼睛 = 冇精神 / 唔醒目
(與其夾硬演英雄 不如做個出色既反派)

Henry
拍番套mr.freeze獨立戲
十年規劃
第一年 出三套戲
第二年 reboot
Reboot Harry Potter 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞