華納探索正式成立DC Studios!全新十年規劃

154 回覆
14 Like 46 Dislike
我覺得反而咁先有得做
大家厭倦Marvel就想揾啲其他嘢睇
第一次見人反henry
又高大靚仔 又有氣質 全世界都j佢 話佢係呢代既superman 竟然有人憎佢 真係難以理解
收皮啦, 演技屎到
完全無Superman種charisma,親和力
由Man of Steel已經周圍破壞多過救人
成日喺到嗡口嗡鼻
做得最好就係BVS發夢殺人囉, 個樣夠曬兇悍
咩靚仔氣質全世界J佢更加得啖笑
我話全世界都反佢就真。
自己上下網睇下人哋鬼佬同fans點中意佢做超人啦
全世界反佢你邊到睇返黎?
Man of steel入面佢有救人喎 照你咁講avg都係周圍破壞多過救人啦 ironman仲整左單ultron出嚟添
你似係反個超人多過個演員好冇
反串緊你話全世界都J佢咋傻仔
個演員戲屎加上劇本所限咪做唔到囉
隔離Marvel Chris Evans同樣做有希望、樂觀派英雄
做得好過佢100倍啦
而家Omni man 同Homelander 啱我多啲喎
你不如搵比我睇全世界點憎佢 點反佢啦
我淨係見到sdcc果陣好多人都叫the rock搵henry返黎做超人
佢識諗既,就揾返Ben Affleck同Henry
正正經經拍返 batman, superman 佢地既獨立電影
仲未明串緊你啲咩?
笑緊你話全世界都J佢喱啲咁撚廢嘅point呀
事實係好多人中意佢做superman 喎 得你係度反 講事實駁唔到就話係廢point
好心你就睇下其他人對佢既comments 啦 唔好沉醉係自己個世界
marvel而家先至開新一頁
邊度完
我諗近五年好難再搵人演superman入屋得過henry
上一代留落黎既爛攤子 睇吓換晒高層可以點搞
你個point係掂就唔洗由"全世界都j佢"縮做"好多人中意佢做superman"啦
係呀, 我係少數嗰邊, 咁點?
見到MCU啲新戲大部分屎到咁
對MARVEL STUDIO一啲信心都無
無 講返個事實比你聽henry做superman 好受歡迎姐唔係你講到話屎戲 垃圾無人like咁
知自己係少數就得啦 純粹希望你認知個事實姐 你可以繼續憎佢 我唔會阻止你
挑, 原來講咁多廢話就就係想話佢好受歡迎
走住嚟屌
下 我一開始就係話佢好受歡迎 似係你閱讀理解有問題
你自己一開頭話全世界都J佢, 講到得我一個憎就係異類咁喎
自己講完啲嘢唔認都有, 你閱讀理解就真係有問題
batman d野周邊野多人追 又好撚貴
新一代都唔少人買
佢個全世界= 閂埋房門自己喺到廢嗡
咁的確全世界大多數人都j佢 樓上已經有幾個話佢做得好入屋 都未講Twitter d movement 留言
你就一個實質既pt都無 淨係叫人收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞