華納探索正式成立DC Studios!全新十年規劃

154 回覆
14 Like 46 Dislike
我唔想, 條友搞一言堂, 接受唔到有人憎佢心愛嘅Henry Cavill
Joker
我既目的就係想表達henry好受歡迎好有人氣 應該要搵佢返黎做superman 而你都自認係少數 咁仲有咩好傾?
講事實比你聽 又話係廢point 講埋比你聽d人點要求henry返黎你又當睇唔到 一味話henry唔岩做 屎戲 又拎唔到實據 又無人支持你 邊個講d野廢d呀
收聲啦睇你呢po又中國香港人又淘寶 同你嘈嗰位真係浪費時間
完來係少數就唔洗傾, 姐係只要係多數嗰面就絕對正確
咁都有, 我就真係理解唔到你呢啲諗法喇
你講嘅所謂事實係咪全世界J佢, 得我一個反佢呀
我求其搵到一條友無J佢你個"事實"都不攻自破啦
一係你講個事實就係多數人like佢, 咁洗撚你講咩, 我夠知啦白痴仔
我就講Henry Cavill做成點, 你就喺到訴諸多數, 高下立見啦
咁同Henry Cavill做得好唔好有咩關係
整得嚟英雄熱潮已過
你中意啦 你話點就點啦
同一個會叫人黃屍 仲自認中國香港人嘈真係曬我時間
慢慢屌我老母 再繼續出膠post啦 唔阻你
黃屍最叻嘅就係因人廢言、阿Q精神勝利法
你中曬啦
DC除左batman 三部曲之外得 suicide squad 2好睇
一早block 左果d 垃圾廢人
好睇呢啲咁主觀 好難決定邊套好睇邊套唔好睇
仲有joker
呢套俾小朋友友睇得好開心
咁蜘蛛俠都係
諗諗下全部英雄都係

定位清晰,其實幾好
點玩都好,唔拍延續Nolan 版故事 唔該🙏
唔好搞爛套神作經典

每年都重睇一次,
星戰變到爛撚哂,唔想𠵱套收皮
Henry Cavill做Superman其實唔差,不過做另外啲電影/劇真係好撚麻麻。

同埋已經有人爆WB搵佢翻嚟客串,係佢自己拒絕。
B list actor,B list 成績想拎A list 報酬/控制

joaquin phoenix 咁撚高票房+咁撚多獎+咁撚好戲 先2000萬
想問Henry Cavill憑咩?
我諗就憑好多fans支持佢
呢個sdcc咁多人期待佢出現
都證明左佢商業價值既
Witcher佢都一樣演得幾好
係個劇本同其他選角垃圾啫
Henry Cavill都40歲
再拍倒幾多套?個10年plan
打後拍老版白髮唏噓超人?
如果片酬價又貴,華納計條數換星平片酬棒過個做好過
當日gal gadot 做ww都係30萬片酬簽左幾套,換過人做
superman啦
睇佢係咪真係準備reboot晒成個dceu
如果佢原用dceu發展落去但超人換角我諗大部分fans都唔會受落
gal gadot呢啲係成功例子但係佢之前冇人演過ww觀眾冇咁多既定形象易入屋好多
超人而家Henry呼聲咁高要搵個新演員入屋難度好大
睇佢地有冇本錢冒呢個險
佢傳聞係想要類似靚佬湯咁喎
the rock夠多未black adam都唔算有權
就係連The rock出面幫佢爭取都爭取唔到就知邊個問題
咁呢啲就係好複雜既內部野
單純討論作為觀眾角度佢應該仲係超人最佳人選
連Marvel英雄電影觀眾都出現審美疲勞票房下滑,DC英雄電影嘅前景實在令人難以看好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞