黎左英國終於都覺得似返個人

414 回覆
2847 Like 151 Dislike
偏遠啲/差啲嘅區咪可以
唔明點解同一 level

牛油對比係無用 avg salary / g 計
但牛扒用 avg salary / g 真係英國平啲喎同一部位同一級數嘅牛嘅話
大把啦
只係近郊啫
你啱,你有晒數據你level高啲
唔阻你繼續同對家鬥邊樣野平
你唔好咁on9啦。英國啲有色人種少數族裔都係群自己人架啦,周街都有人唔係講英文。同埋真係得香港人睇唔起香港人講英文講得唔好。
有 倫敦大把 日日食 不過唔平
有朋友185 K買到semi detached 不過真係冷門地區

買個排屋2房真係唔係冇可能
4.x鎊一個,好食過日本瓜
仲有菠蘿,1.x鎊一個,甜過菲律賓,不過無台灣咁香
同佢地啲人講晒氣啦
個個去左1年多啲 緊係好開心架
喺英國做讀書+做野嘅朋友都番晒嚟
鬥乜鳩
人哋出 probaganda 唔通由佢 up fake news 咩

佢最想你咁做
放棄然後令佢嘅 probaganda 可以令到而家啲中國人、北韓人咁
以為外國真係好差繼續可以控制自己人民
當你真係185k鎊
4捨5入都計唔到100萬港紙啦
計晒所有嘢都係呢度生活成本平啲喎
人工亦都無少到
自己上rightmove睇下大把10萬鎊樓下
你有冇睇我第二句

185k講緊半獨立屋

排屋100k 唔係冇可能 排屋兩房都500呎以上
係咪黑毛豬嗰隻?英國超市啲錢真係唔慳得,試過買tesco啲pork belly 臭到pk,啲雞又係全部毛
無話要講得好完美不過見好多人過去讀咗幾年書d 英文完全無進步過日日睇返香港d 野講廣東話今同唐人街個堆廢老有咩分別
其實真係好多人自己私下會用返東歐/西歐語言傾計係某部分香港人先對講廣東話有咁大意見
同意你個句本身其實冇太大惡意好過後面啲引戰人士多多聲
top end luxury brand 在Man 做唔住
Okok,, 我錯 下次去食返次
幾大400呎?
香港人期實有支那人血統,專搞內鬥
差啲嘅區仲差過深水埗喎
上面有個巴打share Rightmove Wirral間Terraced
個crime rate高到
樓主個Topic係似返個人
點樣似返個人?南亞人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞