K-hiphop討論區(41) - 話咁快又SMTM11 全力支持DSEL!!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
diu btw睇返佢既志願片 原來我都有睇過仲幾睇好佢 這就是緣份
樓主點睇燈到dsel無左影
點解會咁 btw我而家咁岩睇緊mnet條25分鐘新片
https://www.instagram.com/p/CkNjZGwrNi-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
國民老婆入aomg嘅契機係禹元材
https://www.youtube.com/watch?v=AuGV0EnZHi4&ab_channel=MnetTV

成日覺得呢啲怪人好撚仆街 就好似著住黑絲去DSE考場到擾人敵
有無大概意思
大概意思係:
一直有唔同公司聯絡Jvcki,佢一直都好煩惱,然後就搵咗Woo傾計,Woo聽到之後就同Pumpkin講,Pumpkin同Jvcki傾過之後,Jvcki覺得Aomg係可以幫佢解決呢啲煩惱嘅好地方,所以就入咗
應該都差唔多
想知係咩煩惱 作曲?有人lead?

唔怪得幾個人出關於佢既feed 佢淨係喺woo 果個留言((好似係)
我都想知佢講得好vague
https://youtu.be/YDG-xvk0QyQ

交易撚瘦到差啲唔認得
Ph-1 jay park做呢個mv既導演比佢地兩個玩殘
今晚有時間睇直播有無巴打一齊幫手推po 洗走個主題要開新主題
樓主揀左下一個受害者未
無條件支持kim seungmin 不過講真 don malik其實都拎硬冠軍 但kim seungmin係我老公豬一定要全力支持
咪住屌你 受咩害者
不如新主題樓主寫自己個名算啦
Don malik..
要睇下lee youngji既人氣可唔可以蓋得住don malik既實力
Don malik good luck
smtm緊係要應下節再唔係你地支持邊個 我幫你地為佢打氣
無燈好耐
見有人話英智rap好但平時啲歌不行
睇下今次啲producer幫唔幫到佢
好似都spoiler左佢入邊隊
其實我都係咁諗平時啲歌我都還好
老老實實我覺得趙廣一都係咁 佢喺smtm既歌+佢既技巧係好高汁 但佢自己出既歌我其實唔係好聽得入耳
因為youngji入坑k hiphop嘅新人lm
聽日要midterm唔得閒追live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞