K-hiphop討論區(41) - 話咁快又SMTM11 全力支持DSEL!!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可能之前一路都係鋪緊呢個mv冇一齊過
https://www.youtube.com/watch?v=er7H4F9pWcI&ab_channel=WaysideTown%E8%87%BA%E7%81%A3%E7%AB%99
[韓 / 繁中字] APRO (아프로) - 척 (Act) (Feat. Joe Layne, Leellamarz, Spray)

有無人有聽近期既呢首歌 好好聽今日喺自己playlist隨機播返呢首 突然好啱口味 apro is different
Lee youngji 去左參加smtm
有聽
唔知佢會行到幾遠呢
仲有sleepy
Btw我賭j佢係為咗去jay park嗰組而參加
大家cap定圖

雖然佢會揀jay park都不意外

呢排睇佢做羅pd綜藝都諗佢幾時會出歌
支持 冠軍有力競爭者
不過得罪講句 smtm呢啲人氣投票既話佢都好難會行唔到去後面
全友支持DSEL同roh yunha仲有don malik don malik真係呢季既冠軍後補 唔係燈 我眼光從來無錯佢一定有頭3名
又燈?
Btw takewon都有參加
講笑咁講 Don Malik 究竟第2輪會有幾多個fail
同JT 同IIIBOI friend, 又係the q 嘅人 (ambition music)
係咪即係一開始佢會有3個fail
「我眼光從來無錯」
竟然 呢個無留意 但我覺得佢又唔算係特別top既人 可能同dsel同level 不過又係同JUSTHIS佢地班人熟
不過今季參賽者幾好feel btw覺得khh個生態由singing rap變成drill熱潮 但呢季既producer同drill似乎拉唔上關係希望producer既beat可以多樣化啲 難得今季堆參賽者都係有返hiphop味
你係咪有咩意見吖
係swings先鍾意直接俾fail姐好似
我只係希望唔好咁多singing rap想多啲爆啲嘅歌好似08 Basick咁drill有blase勁期待,希望佢可以行遠啲
所以佢先揀咗Takuwa
今季你要支持下你老公
+1 呢幾年太多singing rap
8強競爭
(無懸念): Don Malik, Wonstein

(待觀察):Dsel, Youngji, Noh YounHa, Huh, Los, QM, Unofficalboy, YLN Foreign, Sion

有冇師兄有補充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞