K-hiphop討論區(41) - 話咁快又SMTM11 全力支持DSEL!!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想問下BiBi-尹未來首Law,KKBOX 係咪冇
搵晒兩個都唔見有
定未出
岩岩出
搵下smf有冇
Spotify都係要搵smf
9月12 RAVI新EP 有polodared blase 365lit ourealgoat jayci yucca feat

9月15 pH-1 LP有woo blase(老是常出現新代表) los paloalto mokyo 等等 feat
ZICO + HOMIES 正到放屁
Bibi拍sweet home第二季
Smf歌陣容好正
負責扮咩怪物
我想比佢食
首首都勁正
比啲編舞拖累哂除左yoon mirae bibi個首拍得好其他都麻麻地zico個首都可以
其實佢係咪癲癲地
成日打一大篇野 又開埋啲奇怪ig live
硬係覺得佢有啲白卡feel
利申 中意佢
佢係幾正 但真係有啲白卡
我淨係知佢好似乜嘢都屌好似怨婦
Owen on撚鳩 食大麻食到傻撚咗
Owen overdosed
今日道左歉

從昨晚開始到今天為止,我深深思考並聽到了周圍幫助我的所有人的擔心,我對自己的思考方式和說話方式也重新回顧了很多….對以好意做善事但因為我而心情不好的Simon D哥道歉,而且因我個人的不滿,向幫助災民善舉的 SimonD 哥以開嘴炮的方式表現出來,傷害了很多人的感情,對此真心道歉。我知道我在這些方面比別人不足,但很難改掉,我會更加努力的。為了反省我將暫時中斷SNS活動,進行自我反省。在自我反省期間,我會思考以我的方式幫助需要幫助的同事的方法。聽到批評我的人、給我充滿愛意的忠告和建議的人、支持我的人的故事後,我領悟到了這一點,雖然是小的金額,但我也以善意給全國災害救助協會捐款了。與嘻哈無關,對沒有真心道歉的非法行為和不恰當的言行表示歉意,我一直認為比起影響力,我的方式更重要。因為是我犯下的錯誤,所以我認為這是我應該承擔的問題,我想通過這個事件向那些因過去的事情而對我感到失望的人道歉。
其實owen係咪因為佢嘅性格趕客
KHH界吳卓羲
https://www.youtube.com/watch?v=49kHIPvHnnA&ab_channel=Blase-Topic

Pop It Remix (feat. 쿠기, Hash Swan, 우원재)

是唱RAP既COOGIE + 男版swervy +woo 大家快聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞