如果年頭 winwin 接受viutv 女團嘅offer ,咁ivy 最後會點發展?

299 回覆
15 Like 162 Dislike
佢自己退團wo 話自己唔like唱歌跳舞
自己投降
支持Win Win入團喎
Gao唔入就岩數

360再換東東就完美

你搞到人駁唔到喇
仲有佢自己知自己唱歌跳舞唔掂決定走綜藝路線都好醒
其實win win 夠雷,佢都係為朋友出氣啫,係衰在對手係連登仔,做朋友無得頂。
你睇吓viu啲品味,winwin都簽,我啊媽份人咁厚道但一見到winwin,第一句就話個女仔咁醜樣

唔要ivy有幾奇
分分鍾本來個女團就係
gao
marf
soching
winka
winwin
sumling
day

Day與怪獸和牠們的產地
如果呢個組合 day不如返lolly talk好過
會餓死
係呀 其實個live對佢觀感差明白
但成個決賽 人人都撐場
好humble的ching都撐
佢連決賽都撐ching唔撐自己,證明佢堅有義氣
做節目佢講野又幾好架wo
我幾鍾意
東東好正
不過佢講明唔鐘意唱歌同跳舞
點都唔會放winwin入去呀...?女團喎, 唔係真係實力為主呀?
比GAO入倒已經好失策, 夾硬話佢有領導風範...
問題係已經咁撚醜樣仲要臭閪格
當時我勁多30+男仔朋友投票支持心零,但成團後就無咩點追collar , 莫講話比錢應援心零,打J都係J番佢啲隊友唔會J佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞