如果年頭 winwin 接受viutv 女團嘅offer ,咁ivy 最後會點發展?

299 回覆
15 Like 162 Dislike
有一半人氣都係ivy提供
無ivy即係等於mirror無姜徒
我覺得揀Candy應該唔完全係用係女團,第四已經揀佢好似真係睇住張CV嚟揀
成團d女太後生太靚
D死港女唔會buy嫁
佢地咁安排有原因
人地喊住問阿媽做咩生到自己咁靚架
造星果陣都睇到喇
其實覺得winwin正啲
幾時有總選舉?
叫哂mirror collar pixel error 一齊選
Winwin入女團冇人睇啦
又柒又臭串
咁都信佢有offer?
我信wing 姐有揀過佢
我淨係知有win win係個團入面有ivy day我都唔撚追
其實仲好
點樣瘋狂拍法呀
yoyo不知幾想入女團 但一路表現唔好 尤其決賽 搞到入唔到姐 你估佢真係好想做咩yolica

造星無表現都又有活動
又有訪問 廣告
因為始終都係睇fans數
事實係佢跳唱都唔係特別出色,團入面除左佢同 candy其他人at least 都有一方面係真係勁
我冇話佢唔想入喔 我其實係覺得入女團著數
我意思係viu話就話ivy最後一個入女團講到好似本身冇預佢咁 但應該早就決定簽不過未係好確定點用
同埋ivy確實本身唱跳唔勁 所以話有高層覺得佢未必啱女團我覺得合理
其實入得女團肯定忙到扑街好難得閒拍劇
所以viu咪簽咗幾個冇入嘅嚟拍囉 各有發展都係好事
同埋呢個女團一開始係要突破
其實要樣身才好觀眾緣好 day已經夠
真係wing姐想再谷collar人氣先要ivy so
不過搞搞下ivy so人氣第一咁
覺得winwin同ck實力都比ivy so好好多
Ivy 有紋身, 不了
viu嘅理想女團係winwin ck ada gao 360 marf 咁先有香港特色
如果ivy 無入
Marf 一出道又被haters 反
得day 頂住人氣
又真係條路無咁易行
係靚簽黎既對雙方都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞