如果年頭 winwin 接受viutv 女團嘅offer ,咁ivy 最後會點發展?

299 回覆
15 Like 162 Dislike
好似有一個
可能會去左試當真做修女
唔睇實力咁你搵返cookies la 唔睇實力之前 ivy so 就唔會比人插到咁甘啦 concert
其實唔止唱歌/跳舞
觀眾緣都係實力嘅一種
我都覺得重要,同埋都見佢有努力,唔係hater. 只係見到d人講到好似唔信佢係最後一個入團, 我就覺得真係睇果時既平均實力,有乜咁出奇 有實力過佢既都有d 冇入團啦
其實佢係最後一個入團都好合理
造星同決賽item實力說服唔到生啤比佢入女團
決賽評判分數:尾5
觀眾投票有15分最後先有第10名

原本個團好似係得7個人
就算唔入團以IvySo人氣都一定簽硬 只係行Yoyo條藝人路線
最後唔知點說服到生啤變8個人啦
老實講 呢隊風格幾夾
不過target應該係女性fans
佢自己都唔信
其實當時好多人都人氣高,yoyo都唔錯架
但簽ivy 當時肯定魯生問點解唔簽wai kiu , ck 果d
所以ivy so多爭議係正常
要樣有candy day,
sumling, ching打做下都唔錯
no hater to ivy so 覺得佢靚 但未係連登仔講世一果隻
但佢係幾靚 見d男人見到佢相,即刻問邊個
造星2 aiden
live果個d 人cap左某幾句咋wo,決賽果個係幫自己平反
私下佢應該好HUMBLE啦又幫人排舞又剩
如果態度差,見d人跳得差佢已經黑晒面,但collar同lollytalk都好鍾意佢
只係果下得罪左網民?
我當日ig live睇住佢,閪態度串嘴不可一世咁
佢果下係因為覺得d人鬧佢無實力大壓力花瓶先咁講咋wo
2十頭 一下子面對咁多群眾,佢有受唔住先咁講?
英皇自己都搞左個選秀比賽,不過好似冇簽到人
所以人人感受,睇事立場唔同啦
我純粹係覺得佢人緣同性格都唔錯先會有兩隊女團搵佢夾and全部人係佢ig留言咁
最自己CK當年話自己唔適合女團先reject左wing
咁佢食得屎,私下真好人都可能真
Ig live當日係,當時無hater串佢,佢自己走到讀hater 以前言論,仲當左連登一堆人反佢
事實當時連登hater 小量,大把人讚佢跳舞勁
同Ada唱雙簧亂屌人,愈講愈激
咁大家都係睇公眾觀感,佢live串係大家直接睇到
你話私下點多fd係間接推測
同埋當時佢仲有話呃nat聽日約左幾點取,然後開live講出黎笑人真係信
呢d係咪接受到真係人人觀感唔到
聽講佢係Live到自爆恰鳩Nat同Val
咁樣叫性格好?

八婆格就有
ck好過winwin個閪樣
人地熟唔熟我地唔知架wo,winwin同其他人界線我地都唔知
我唔知val and nat點睇佢
但係我明白點解有人唔鍾意佢
多謝你and樓上幾位解釋
Candy係海選面試個陣已經係焦點
當day死?
講真 女團好似餐廳 門面靚啲人先會留意再發掘下有咩好買 一個女團至少要有一兩個靚嘅先到吸引到人去睇下個團嘅人入面有咩技能 個世界真係樣行先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞