如果年頭 winwin 接受viutv 女團嘅offer ,咁ivy 最後會點發展?

299 回覆
15 Like 162 Dislike
未必 畢竟viu一年先開到幾套劇仲要大部分都俾人屌膠劇

做女團肯定曝光率高好多 同埋以後都可以有唔同發展

不過呢d是福是禍睇以後造化啦
collar day candy ivy 缺一不可啦
其他嗰五個是撚旦
有資源既學下就識架啦
本身ivy都唔跳得 日日跳十個鐘都會進步
利申 支持winwin and ck入團多過ivy
雖然ivy係幾靚
西面mk妹女團
去返8,90年代
winwin有offer咩
Ivy 決賽幾多連登post 笑佢難聽
相反candy 由初睇到尾真係好大進步
viu都係想搵錢姐,你話需唔需要搵咁多個跳舞爆分但人氣減半既成員呢?呢半年啲成員基本上已經分出高下。膚淺啲去睇吓各人既ig follow。marf比賽個時係最高follow數好似,已經俾人後來追上。個廣告收幾錢都係睇data
呢個咪就係吵到今日都仲有得吵嘅原因
其實真係冇可能滿足所有人
所以viu其實已經係揀咗個最折中最大包圍嘅方案

捧女團個資源同簽做普通藝人比
完全兩回事
笑咗
要全實力去dancer圈選人入女團得啦
洗鬼搞全民造星海選素人咩
你真係唔識㗎喎
喂啊
係呀,女會支持winiwin, ck
男支持ivy so
唔洗爭 2件都唱得咁難聽 Ivy首勿念都係不堪入耳
囇撚氣win win根本0人氣
又唔靚又唔好身材
性格又串
唱歌又難頂,以為自己好撚有個人style
囇撚柒氣
Pin
呢件垃圾同ivyso冇撚得比

你估女團係組女子足球隊咩
肥媽唱歌夠有實力啦
成日覺得佢個嘴唔知想點
Winwin個格太衰,不了
類似 , 好似 sica , Alice 個D咁,老是常出現 , 煮野食,綜藝都有
有人鍾意睇實力派 有人鍾意睇偶像育成
鍾意睇實力咪睇有跳開舞果班隊員
想睇偶像育成咪睇IvySo Candy Day呢幾個
一路見證佢地進步
如果著重全實力派 呢個女團一定少勁多人追
凈係講實力追5trayz啦
連登首席candy hater
有 自己唔要
其實睇佢做男女自然觀察學會又覺得佢性格幾好, 初頭都以爲佢港女格

個人意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞