BOB叔新屋正撚到

702 回覆
1631 Like 114 Dislike
英國不嬲唔興裝冷氣
人工嘅45歲都生到,咁有錢代母都仲得
睇樣仲以為已經四十幾
不過有錢揾人代生都得
試下聽下
不過佢人生已經贏左9成連登仔
真心唔覺
香港交通規劃係好差,因為郁啲就要過海
除咗西隧75蚊單程可以快啲之外,過紅隧好嘥時間
我呢度啲freeway闊嘅位六七條lane
條路又畫得直冇咁易撞車
如果你紅磡去老銅,基本上硬食紅隧
七條lane merge 入兩條,過到海又塞天橋,好無癮
更唔好講老銅你有錢都冇位泊車,時代廣場長期有車龍,去利園又路窄多車,禮頓中心又少少地獄架車大小小都要係咁睇鏡,仲有啲入𨋢嘅場添
所以啲人先要join乜乜柒柒木球會會所membership可以泊車 但同市區有段距離要行路,落雨就煩

而家我基本上去邊間餐廳都係point to point,車停正喺餐廳超市mall門口
唔好咁核突啦
其實Bob叔係撈邊行架?
兒子
炒賣
應該係講緊呢間
你要好似香港咁鐵路上蓋/大大個商場就無獨立屋
仲要諗下,香港你玩得咩? 唔飛最多都係去下長洲澳門
係英國 國內都大把地方你玩,仲要去歐洲咁近
所以我上面都講睇你要咩既方便
我要滑雪 要好方便咁周圍玩 甚至要落d溝女 屌打香港
香港自從d場收皮後真係好悶

好多香港人在乎所謂既方便就係要方便搭車番工
放假方便去行商場睇openrice搵好野食
屋企樓下就有7仔百佳
但又有無諗下係你屋企太細先咁需要屋企樓下有間7仔百佳
等咗幾日都未見Bob叔屌張敬軒出NFT
係咪間新屋太大搵唔到部電腦出唔到post?
少年你太天真了
講咗幾多次扑縮唔係炒樓致富
戇鳩邏輯,揸車撞到人必定要負責啦,係法律責任,好乜撚嘢人,同埋有人讚過落車變好人?! bob 叔而家有法律責任要留? 點解我哋讚一個肯發聲嘅人變吹捧? 個個發聲我哋都讚㗎啦,唔通唔歡喜呢種言論咩,反而你哋咁大反應先奇怪,唔知做乜鳩,做乜吹捧! 有咩大不了!
你搞清楚自己噏乜春先啦
仲笑人logic 奇怪,九唔搭八嗰個先係你
富二代
人哋話有屌咁乜得囉,仲有問題?
30年前加拿大連車既冷氣都唔一定有, 莫講話樓,但時代會進步既。
按照你講法,窮撚發聲比人拉,有錢人發聲有後路就唔會比人拉?
佢啲過場全部IMOVIE現成
其實都幾諷刺
因為夠有錢大把後路 所以幾敢發聲就比你哋吹奏最後就咁移民走人 生活無憂
反而啲窮撚發左聲無得走 一係就比人拉鳩哂 一係比你哋批鬥做地底泥

入面坐緊果班
睇住呢d人開箱豪宅有咩感覺
捐過60萬比立場仲想點
唔通真係要人嘔曬成副身家出黎咩
其實呢間仲warm仲舒服
人地講緊英國你講乜春加拿大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞