BOB叔新屋正撚到

702 回覆
1631 Like 114 Dislike
又一非黑即白嘅傻鳩
我話唔覺佢值得吹奏 你就話我要人唔發聲最開心
好心你呢啲傻閪唔好成日玩二元對立啦
贏家
Bob叔閣樓係咪未諗到有咩用
求下bob叔收養我做工人我識做家務識去廁所
比閣樓我住就ok
英磅??
佢外母都係去行名店嘅人,老婆出身應該都唔差
至少中產,窮人家庭嘅消息模式無得呃
又激撚到連登D藍屍二毛發癲
明明佢地主旋律 吹緊去英國點慘
等我都努力搵下方法等佢收我做佢契仔
裝修佢成班crew跟出跟入幾個月要唔要1M英磅間屋total都洗咗佢6分1身家,當佢有4億港紙
叫人打
bob 叔入面啲精蟲:我想做二世祖呀
6 屋唔似屋 似酒店 家不成家
7 室雅何須大
真 最多我唔偷睇憑小姐換衫
Daddy paid
窮人先會講交通
Samsung 電視,Samsung 雪櫃,lg洗衣機全部韓國牌子。得冷氣機係日本牌子。日本電器嘢係咪俾韓仔追緊呀依家?
Sunny 後台弱
所以可以放心屌
應該唔使啦
佢果區
https://www.zoopla.co.uk/for-sale/details/61977879/?search_identifier=f41b16d79d5fad7daf995a8a30c8ccae

裝修當比舊30, 加埋都係 2M 左右
淨係D電器都多到, 仲要全部貴野
我估未必洗,不過500k 差唔多,佢都話除左主人房間隔,其他冇郁過,同埋好多入牆櫃都係上手留返。佢有d房直情油下就算,又冇extend 過個building 本身。
佢貴係貴係d appliance 度 eg 爐頭,雪櫃,電視etc 同埋設計師度。
當佢搵designer team俾儘咪150k
350k 買料同埋 師傅 搞10個月一定夠。

裝修一定唔過500k
睇人間屋有乜撚野好睇呀

雷神間房夠大啦 洗撚睇呢條炒樓光頭仔咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞