BOB叔新屋正撚到

702 回覆
1631 Like 114 Dislike
笑撚左,你理閪得人姐,人地有得楝,你連楝都無撚得楝呀
第一頁冇五毛
睇你要既方便係咩

我呢邊揸車幾乎去邊都可以點到點
仲唔需要煩泊車問題
係香港成日拎住成手野仲要行10分鐘先去到停車場

同埋我呢邊買野,你當要買五金野
呢度係一間五金鋪成間香港商場咁大,入去乜都買到
係香港你隨時要行幾間鋪先買得齊甚至要訂貨

送貨就算買大件野,我唔需要係屋企等,可以搖控開車庫比送貨佬放入去

買野既話唯一我覺得真係唔夠香港好就係買日本製既野
呢方面香港的確屌打所有西方國家
其實佢老婆執到而家呢個look係因為有bob叔咁有$比佢買最好既skincare同化妝or比幾多錢做咩美容療程都得 加埋一身名牌叫做堆砌到d氣質出黎
以佢本身個底 無bob叔既財力去幫佢應該好唔掂下
巨龍間屋有排啦 要由0起
唔知佢既over budget 貴定bob叔好平貴d
有錢人邊會搭地鐵咁戇鳩架
以佢個level 應該真係分享喜悅
人地慢活緊呀,邊似你咁唔可以冇野做咩
好睇唔好食,執屋都執死,花王咁平唔係好信,冬天兩丁友同住鬼屋一樣16個鐘係夜晚你眼望我眼
炒樓先係旺道
賣nft最後係點大家有眼睇
潛咗?唔繼續?
唔係弱智,係窮啊屌你
連登真係特別多你呢啲非黑即白嘅傻閪
你邊句見到我話佢有罪
成班傻閪好似被害妄想症咁 唔一齊吹奏佢就覺得人哋係屌緊佢
佢係無呀
咁所以呢?
有冇發覺用你哋嘅Logic其實同啲支那人諗嘢無乜分別
就好似支那人會覺得揸車撞到人大可以唔理就咁走咗去 肯落車嘅人竟然就變好人 仲要讚佢明明可以走都唔走
但明明呢樣嘢好基本
你哋exactly就係咁嘅思維
都係公屋好住
最撚搞笑有啲唔知係死忠定弱智
喂大佬 依家又唔係屌佢 只係話唔覺得值得吹奏啫
成班傻閪發哂嬲
馮小姐好識著衫,taste又好,喜好又同bob叔差唔多,睇片發現佢同bob叔成日寸嚟寸去幾搞笑,我覺得佢地好襯喎
你真係無知得好緊要。
班友淨係識負皮,唔識駁架
由頭到尾都係介紹有錢人生活
香港大把人係咁
係,邊似公屋咁好呀
細細間易打理
開大棟門夠通風冷氣都唔洗開
一眼望曬仔女做d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞