BOB叔新屋正撚到

702 回覆
1631 Like 114 Dislike
一落樓就可以迫地鐵又真係唔錯嘅
香港大把中產/有錢人,有幾多個好似Bob 叔咁夠疆出名出樣開live喪屌港共同差佬,佢個圈子大部分都係藍,佢都唔怕得罪人發聲
Bob叔唔係靠YouTube賣黃搵錢,更加唔係食政治飯為生,照你咁講第一個都屌大J先啦,大J靠黃圈又有日本條後路,大J去左日本買地起屋又旅行又食好西不知幾爽
啲人屌Bob叔講到尾咪又係仇富
睇佢老婆個豬樣
仲有次係坐私人飛機。
人生贏家
遠 啲地都唔值錢
同埋佢個風格都係幾港式+酒店感覺
例如要好多儲物空間 好多櫃
D客房設計整到酒店style咁
實用簡約為上
連登仔:
見到香港人買香港樓就話人賤種
見到人地英國買大屋就屌人要鬥尻人
自己住公屋/英國住share house 就最撚叻
懷仔個room tour 要半個鐘
其實唔覺得要吹奏啫 點解要屌
你地嘅世界係咪唔撐一個人就一定要屌
大J我更加唔會撐 但亦唔會屌
有幾夠疆啊 國安法之後啲live 咪又係刪撚哂 而且有睇過live 就知佢大部分時間係屌自己人例如伍公子ming仔多過屌對面 而且講得出窮不與富鬥 富不與官鬥會係咩人 一句說話已經否定哂成場運動所有人嘅努力
大J 19年出聲已經令佢冇咗好多廣告收入 如果靠黃圈搵食死撚咗好耐啦
想問下師兄仲有幾多組?
佢channel不嬲都係呢個style架啦
未去英國d片已經係去杜拜 坐私人飛機 豪華遊輪果d
就算煮野食果d香料食材都唔係普通人日日食得起
吹撚到去左英國先炫富
大家估下佢間屋港紙幾多錢?裝修又幾多錢港紙?
佢老婆幾多歳?仲生唔生到
屌痴撚線,啲人係咪文盲,咁多負評,字都唔識串
以為自己係bob叔?
打女人係型嘅
其實都唔洗咁大啦
佢呢間已經d房多到用唔哂 除左gym room可以大d其他size都岩岩好
咁我寧願住novoland 三房啦
又要搶又望靚景又渡假村式會所又兩分鐘出到兆康站
佢又唔係政治人物有咩好吹/屌
咁鍾意吹幫手吹liz truss做首相先啦
“有錢佬私生仔”係佢自己爆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞