【I/A】薑餅人王國 (47) - 邁進兩週年

501 回覆
3 Like 6 Dislike
香草SER
畀啲掙扎 -1
有意TG:https://t.me/womantangyuan
有冇巴絲未有公會?我地仲招緊人,歡迎tg聯絡我地
入左啦 謝謝你
推推
暫滿 打擾晒
有冇最新公會戰同pvp攻略
Follow番twitter 啦 有就有冇就冇
聖莓SER 大概60萬戰力 長玩 求個公會
有心長玩試下入 kamazon discord
如果佢決定收你會分你去適合你既分會
大部分分會都頭1%
點樣入佢discord
加我tg kin777777
邊個twitter
改哂分數 終於入番大師
好 game 幫推
結算大一
岩岩回鍋
有冇公會招人, 有心長玩
暫時45萬戰力
勁到 依家好似仲養生 夠分入大師連排名都唔洗睇 除非aim特大
我地都係大師2養生,不過睇得出上季好多亂鳩咁打
就入左2百幾
香草SER
畀啲掙扎 -1
大師II

有意TG:https://t.me/womantangyuan
或直接Game申公會
[純香草] 香港公會收人 -2 (有心同長玩優先)

公會 BOSS 傷害要求:
[10-30階] 蛋糕龍一刀至少要 2500 萬
[5-30階] 大天使一刀至少要 3000 萬
[8-16階] 甘草海一刀至少要 2000 萬

公會守護戰分數要求:
每季至少大師三或以上 (本季要求 300 萬分)

如擁大量資源但唔識點組隊搞到打王極低傷、守護戰 300 萬分都無嘅人可獲安排體檢

有意者請入 GAME +好友:StevenwithV
《地平餅王國》
招1人結算後入,一齊㩒餅一齊砌隊

伺服器:純香草

公會排名:
公會龍前100(特三);
守護戰前100(1%);
公會大貿易前200(1%)

博物館90/90

公會等級: 57

戰力要求:
一刀2500萬以上傷害 &
守護戰大師3或以上排名

其他要求:
1)要入telegram group
2)唔排刀,盡量分刀
3)公會龍傷害高/ 守護戰高分優先
4)公會地標必需***
5)本季守護每週最少3426文物貢獻分數

有心長玩、想進步的話,可以入黎一齊討論下,有興趣請聯絡:

https://t.me/cookiemoulder

(請提供打龍傷害圖/守護戰排名圖/公會地標圖)

依家已經養生MODE,完全唔想跟META咁砌隊,夠打就算
新手留名,香草SER,40LV餅乾
求連登仔公會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞