【I/A】薑餅人王國 (47) - 邁進兩週年

503 回覆
3 Like 6 Dislike
出咗糖 啲啫喱完全唔夠用
餅要出幾多隻迪士尼
有冇方法打錢快啲?
許願樹最快

請問其實呢啲帳抵唔抵買
幾貴 千五以下先叫可以考慮下
有冇話要咩進度
其實佢依d進度差唔多 舊ser基本上齊角高星 主要寶物12 不過我見fb差唔多既都係講緊6000台左右所以先覺得貴
明白晒巴打 唔該 咁我再睇下先 如果買啲大師帳係咪都科幾二千到?
依家全民大師,有玩就上到,
你上面個帳叫做中高練度啦
睇你想買咩進度既姐,
依家平平地$500都應該有個舊角全5*既帳(上古除外)
大師2或以下都係公廁 上到特級大師收二千先叫正常 不過得幾百人唔係咁易搵到
建議入我地會 等人棄再執AC
咁係咪要睇公會打到幾傷決定個帳勁唔勁?
好 我想收個帳玩 開新帳又追唔到進度
依家岩隊配料正正常常都輕鬆2000萬+
大師就只要你肯打PVP就一定上到,
其實最難係研究所同埋資源(糖/技粉)
勁唔勁係睇你有無心玩,PVP打到上最top真係要用心每季換配料砌幾隊打
進度永遠追唔到,依家遊戲天花板係高到課長都望唔到
其實都好難解釋 個帳號抵唔抵
最好買前放上黎比大家睇下
跟住就睇你有冇諗過買左號之後會唔會課
你預佢大概1個月出1-2隻新餅
跟到遊戲節奏之後基本上唔課金 新超希有出都可以夠抽到4-5星 上古傳奇史詩新出跟足活動都大概有2-3星
Pvp除非上到特大1 先值得貴 唔係既話你只要恆常刷配料 跟一跟人砌隊
要特大2 問題不大
再到公會龍 開波唔識打 可以搵公會做住寄生蟲先
依家黎講 比幾舊水 齊隊 打2500^ 絕對唔係問題
個人建議有心想追進度做前段班 就唔好收香草ser
其實隻game最難追係配料質量
多謝巴打解釋 我睇吓啲帳岩嘅再放上黎問下大家
請問巴打們係咩ser 有冇話咩ser嘅帳先買
多巴絲係純香草
我自己係聖莓果
秘訣12賣500都係講緊年頭嘅事
依家竟然不跌反升
諗番起個個巴打賣又真係良心價
有市先有價既 呢D野都好難講
睇極都唔岩 玩緊個新帳一開始送60抽玩住先
如果有巴打想賣帳可以搵我https://t.me/whatisthismanii
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞