【I/A】薑餅人王國 (47) - 邁進兩週年

501 回覆
3 Like 6 Dislike
懷念維護一日既日子
依家都係得49萬set 300萬會唔會太睇得起自己
啱嗰幾個鐘突然double左個數

睇下今次會
*來
新個隻潛水員無想像中咁勁,終於可以唔洗抽爆可以留下石同模
琴日好似先就到50萬依家突然過咗百萬
已經過咗300萬係遲咗宣傳定BTS合作要做數
有石收就算啦唔理佢咁多啦

琴晚開始玩返通左成晚頂
想問下依家我點樣砌隊比較好?
打PVE及活動為主

同埋依家係咪都係無經驗藥關卡?
冇咩追求既可以 野莓 費南 綿花 中間位就閃泡+新傳 都可以換海妖/魚子醬/黑糖 應該都夠推哂普通
依家入坑有咩注意
資源管理係好重要 新手期練好一隊先好玩其他隊 因為就算到後期都未必夠用 eg依家要升一隻上滿級(70lv)講緊可能要半個月至一個月既時間
隻game節奏比較慢 好多野都急唔黎 興幸既係依隻game所有餅都無課方式拎番黎 但就要一頭半個月既時間
可以試下玩陣睇下岩唔岩心水先買個進度ac 因為新手期會好chur
係咪都係無經驗藥關卡?
經驗主要靠城嘅餅屋慢慢生產 建議起碼升到你正正常常咁訓一次教都唔會生產到滿為止
仲以為送齊咁多級既禮
我想問下:
綿花+黑珍珠做膽

前排:
黑巧(已培養)?野莓?費南?

輸出
海妖(已培養)?魚子醬?閃泡?

要揀多3隻應該點揀好
(推圖&較泛用為主)
你意思係上面果堆以外揀多三隻?
泛用就講d pvp同打公會boss都會用得著既 eg吸血同咖啡 再諗多隻就睇下抽唔抽到黑可可到時升下
唔係丫,係綿花及黑珍珠一定會落隊
下面啲前排&輸出揀多3隻點揀好
閃泡(守護/pvp/打龍都會用到) 野莓(守護/pvp) 費男(pvp)不過拎黎保排 普通推圖都用到
《地平餅王國》
招2-3人結算後入,一齊㩒餅一齊砌隊

伺服器:純香草

公會排名:
公會龍前100(特三);
守護戰前100(1%);
公會大貿易前200(1%)

博物館90/90

公會等級: 58

戰力要求:
一刀2500萬以上傷害 &
守護戰大師3或以上排名 (可議)

其他要求:
1)要入telegram group
2)唔排刀,有人打緊請等人打完再打,盡量分刀
3)公會龍傷害高/ 守護戰高分優先
4)公會地標必需***
5)本季守護每週最少3426文物貢獻分數

有心長玩、想進步的話,可以入黎一齊討論下,有興趣請聯絡:

https://t.me/cookiemoulder

(請提供打龍傷害圖/守護戰排名圖/公會地標圖)

好恐怖個twitter自己幫我將頭像BANNER轉咗薑餅人xBTS
只要全球頻道訂閱數達到指定人數,就會送給《薑餅人王國》的所有王國居民豐富的禮物哦!
都唔知等幾耐先有得收

https://youtube.com/shorts/lJPLOYYx6o0
係咪撳錯咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞