【I/A】薑餅人王國 (47) - 邁進兩週年

501 回覆
3 Like 6 Dislike
你點樣得知係要呢兩隻
我會建議是但因為都係會抽哂
最好就揀上古就紅盾+純香草
再加幾隻傳奇越多越好
超級稀有既就是但啦反正有得換
好快齊哂
睇巴哈
唔該哂巴打
搵下紅盾係邊隻先
上古得3隻 就係唔洗黑可可 有另外2隻都夠玩
無bug都打滿分有無咁吹
外掛啦
已經消失咗咁張揚
香港公會要人!

要求:
每季討伐戰盡量打齊18刀
天使一刀至少 8500 萬
甘草一刀至少 1 億
每季守護戰盡量交下文物
守護戰每季至少大師3
要入公會 telegram

意者 add 下圖 telegram id:
我都係玩左無耐...一開波送勁多鑽..做下活動又有鑽..
我只係買月卡或者帳號限定既禮包..個半月草左30萬鑽

睇岩咩活動同新英有無用就直接抽新英
靜左咁多
佢都無心搞 淨係識叫人洗洗洗刷刷刷

依家差少少夠保底都唔想課俾佢
習慣就好了
除咗招人 要討論嘅真係比較少 仲要入完公會都會有大佬教埋你點打
我個會冇大佬教
淨係去ponponlin 度抄
抽左五件海妖新衫最後五抽先中月光
有冇聖莓果公會
《地平餅王國》
招1人,一齊㩒餅一齊砌隊

伺服器:純香草

公會排名:
討伐戰~100(特三);
守護戰~100(1%);
大亂鬥前100(大師前10%);
公會大貿易前100(1%)

博物館:90/90

公會等級:61

戰力要求(可議):
討伐戰
大天使一刀6000萬以上傷害
深淵甘草一刀1億以上傷害

守護戰
大師3或以上排名

其他要求:
1)要入telegram group
2)唔排刀,有人打緊請等人打完再打,盡量分刀,請打齊18刀
3)公會龍傷害高/ 守護戰高分優先
4)請自律捐文物 (理想每周3000分)

有心長玩、想進步的話,可以入黎一齊討論下,有興趣請聯絡:

https://t.me/cookiemoulder

(請提供討伐戰傷害圖/守護戰排名圖)

幫推
★ Bluestacks 實用 Script 分享:積極取代遊戲中的機械作業
https://e.pcloud.link/publink/show?code=XZWCUhZ4VzuPu9RlH4hBU1vHPbGUX4KNBeX

內含 .json
- 公會大貿易 (自動波慢刷)
- PVP (自動波速刷)
- 公會扭蛋 (100抽自動撳)
- 連續生產4行第1格
- 連續生產6行第1格

請先自行匯入所需 JSON 到 Bluestacks 的腳本管理器裡。

1. 公會大貿易
進入此頁面 (頭 2 個皆要顯示"收到委託")

在腳本管理器中直接按 "開始" 便可。

2. PVP
進入此頁面 (請事先自組通用及勝率較高的隊伍)

3. 公會扭蛋 (100抽)
進入此頁面 (請事先按 "一次全抽" 並選擇 "今日不再顯示")

4. 連續生產4行第1格 / 連續生產6行第1格
進入此頁面
請移至想生產的物品
以下圖為例就是欲生產 4 行中第 1 格的物品:豆豆果凍、石頭

新手有無公會收留?
講埋你咩ser 而家打公會boss平時幾多傷 咁樣應該會易d搵到

公平咩
咩ser 純香草 我可以不問戰力收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞