澳洲商場兩堆人嘈交 一刀秒殺片段

1001 回覆
331 Like 15 Dislike
如果當日隻狗比人割到咁就好了
好撚癲 以為自己大隻少少就嚇到人 點知比人一刀攞命
佢個fd咁on9係咁衝去個刀手都冇事算好彩
MK:咩啊,咩啊,咩啊
係宜家多左人明知撞都唔縮
我都唔知俾人撞左幾多次
就黎我都唔想讓,睇外邊個撞開邊個囉

利申175 85kg肥佬
on9
咁而家佢咪比人告左謀殺囉
人地死左 重要入撚硬

你自己話係自衛就係自衛咩

自慰就有
對頸插可以叫誤殺

插佢隻手佢死左就可能係
做GYM只為溝女
仲要唔好OVER,OVER左只會溝到仔

肌肉=核彈,用黎威嚇多過真正打
睇下邊個揸刀先真
好多地方都對未成年罪犯過度保護,例如日本有少年法。我覺得只要證明到係有意圖犯嘅都唔可以輕判,太多畜生因為未成年冇受到應有嘅懲罰。
我都認為香港人太“淋”太弱。唔係要香港人好似上面d癲鬼佬亂咁發癲,但當有人恰自己(無武器下)都要識反抗,唔好怕打交。上次有個post我咁講,負評一大堆,話精人出口笨人出手,又話怕打死人又剩係咁易徒手打得死人做咗拳王啦。
啲血咁噴,9成中頸大動脈啦,死硬
呢啲係典型大隻佬嘅心態
覺得自己操大隻咗兇下人人哋又驚
次次都成功,冇諗過有人會咁狼
咁危險插到佢訓底左佢都可能起返身

照你logic應該行埋去補多幾刀先夠安全
佢個 fd 又係贛鳩
拎個頭埋去用 head movement 引刀
正式係人頭搏芋頭
知道要害,識玩刀。
睇啲片咩空手奪刀,真係沒能信。。。
個啲演習來,一來料。。
香港有咩情況需要打交? 唔係黑社會既話
澳洲本地學費一個sem 都係幾千銀 完全無可能還唔起
高速揮刀快到隻手都睇唔到

點樣奪
你覺得人哋揸到唔公平?
咁有啲人天生大隻啲,對瘦嘅人咪好唔公平?對女人咪好唔公平?
你話唔可以攞到出街,咁打交都犯法啦,咁佢又打?
鍾意打拳頭交用拳頭客人個班人就可以自己用自己把尺去度咩係岩咩係錯?
人哋唔可以練習刀?
雖然真係死左,但係呢d 撚屌唔死都冇用,似住自己大大隻恰鳩人唔洗本
腎上腺素
岩呀

你同個官講呢埋廢話囉
呢啲對峙
2米內對方攞刀就係走遠
對方攞槍就要埋身
佢班on9仔就調返轉以為自己好撚好打上曬身咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞