澳洲商場兩堆人嘈交 一刀秒殺片段

1001 回覆
331 Like 15 Dislike
其實睇社區報都唔少呢D cases 個時睇幾星期都有 有次housemate夜晚行去fd屋企5分鐘路都俾人拉入草叢女女女 轉個頭佢條仔飛埋佢添
就算有即時急救﹐個死亡率依然極高
事件中無傷者受傷
下世小心d
一個成年人有5公升血,失1.5至2公升血就有生命危險,而心臟1分鐘可泵出5公升血,所以唔使1分鐘就會流失2-5公升血量,30秒就可以差唔多流失1-2公升血量。

結論: 你最多只有30秒
係做唔到宜家依種噴血效果 但如果你手fing前臨中頸先握實嗰螺絲批一定夠快夠力插入條頸
係恰你Asian定理你咩人都搞?澳洲原來咁魔都
所以我都會帶 細個比人兇過 無必要當然唔會用 但有啲情況你點都用得著
需唔需要出刀咁嚴重,咪又要入去坐
冇事啦 流下血仔 食啲車厘子補返血
其實如果即刻有人幫佢禁住血管應該有得救的
https://www.youtube.com/watch?v=plvKlnguJVE&ab_channel=RJBuff
好撚蠢就真

白衫擺明想發洩 已經用刀想斬佢隊友 佢無視一切 真係以為自己好大份好有震攝力咁行過去 咩防備姿勢都冇 俾人割頸先舉手想擋 柒撚到
收到
土耳其老?
中東老,好多都戇鳩鳩
唔知
好多人生無可戀
老既少既都係咁
你有又點,互兇都係冇用,直接走好過,有時佢地見你有武器可能會仲癲
唔係到到同香港一樣細得黎又多cam 又咁多警力行bid
真,你睇d動作係陰陰濕濕,又毫無猶豫,認定佢唔只想自衛
佢個樣都擺明嬲到仆街
班友唔比人走
殺左算唔算自衛?
點解九龍灣個次唔洗死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞