澳洲商場兩堆人嘈交 一刀秒殺片段

1001 回覆
331 Like 15 Dislike
刀你當猛獸嘅利爪,你會唔會赤手空拳同貓科動物或者熊隻揪
誇左啲 皮膚都有靭性 除非好大力 不過大力就無得咁快 刀仔致命地方係唔洗出力 只要中你就88
on9啦,拎刀既𠝹下手咪算囉,條友係有心𠝹頸架
死者身材高過兇手,𠝹頸要向上,分明係有心殺人
真係唔知佢地D父母係點教仔
五分鐘?咁噴法似多5秒就已經瓜咗
應該讀經濟學
知道sunk cost唔洗理
點知係瞄頸

控方案情指,被告2015年12月初持加拿大護照以訪客身份來港,在港無固定住址。2016年3月8日傍晚6時,他到油麻地碧街一間7-11便利店,並偷走一罐薯片,店東鄭嘉沛查看時,二人發生口角,被告更數度向鄭舉中指,又坐在便利店外大搖大擺食薯片,更把薯片拋入便利店內,之後離開便利店門口,到附近的惠康超級市場,偷走了一把刀。

10多分鐘後,被告拿着小刀折返,再走入便利店,6次恐嚇對方說:「你會死 (You gonna die)。」並突然亮刀,將小刀刺入鄭的右胸,刺入的力度大得令小刀從刀柄處折斷。鄭被刺傷後流血倒地,被送入醫院,刺傷深達3吋,造成大量出血和多重器官衰竭,他留醫6日後終不治。
好正
大部份動物都係,所以老虎好醒 直接鎖喉
澳洲好多痴線goner
全部個腦唔知裝乜
香港班矮仔真係撞完冇聲出啊ma
that's why 2A is so important
20秒內已經休克 點會有5分鐘割大脾動脈都係30-40秒內休克
比著我地首先唔會咁夜仲出去 同埋有時認低威對方會仲狼 適當咁走就夠真係
好撚痛cls
應該真係骨子裏有囚犯基因
個腦實係走馬燈緊

企係度等死
啲尼架都係鐘意坐一世監
黑人?
短刀夠輕,動作快根本連眼都望唔到,冇得避,反而香港黑社會用牛肉刀舉高斬埋去夠大動作,仲有可能避到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞