[網球] ATP & WTA 討論區(38) 更新

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我估樽頸位姐有幾多個19歲試過連贏兜祖先
佢有天賦 撞完牆 突破到穩定至少保底Grand Slam 四強
Musetti竟然贏到
細牛果然有埋廢老球風,UE勁多
佢本人唔係吹大,但馬德里連贏就吹大,冇態nadal+未上力Djokovic,要贏唔係咁難,要係適當時間抽到呢條籤比較難
又唔可以咁講嘅
兜祖佢兩個就算無態都贏地球上9成人啦
a win is a win
要贏唔係咁難
我以為呢d野只有penko會講出口
冇話佢本人吹大,但佢有太多其他野可以講,唔使吹奏佢馬德里呢種連勝,19歲兩個Master同Top 5, Race 第二呢種就唔同啦

利申:唔係佢fans 但睇好佢年終第一
btw penko fans覺得penko講果堆說話已經收歛左2017年佢贏左冠軍都可以話唔好意思打得超差都照贏你
pish
Push 好快有波睇了
emma + tursunov
係咪即係emma會上到世二
City Open:

呢個draw好250,今個星期D 250就似challenge
係wor 咩人都無打既
意大利人是否對Alcaraz用左黑魔法,一個250 Qualifier 都可以同Alcaraz打到有紋有路
都似 兩個250都係咁
I am preparing as if I will be allowed to compete, while I await to hear if there is any room for me to travel to US.
https://twitter.com/RelevantTennis/status/1553399326583537664

呢個小朋友是否明天Umag final嘅頒獎嘉賓
意大利黑魔法
放心,Sinner有前五咀咒,未贏過Top 5
250都有呢d戲碼
今晚凌晨先有波睇 好攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞