[網球] ATP & WTA 討論區(38) 更新

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
It is an ace

老嘢:

但大波蘿值得擁有
個場真係有打爆祖feel
仲要祖個年fit到
成日寫到示愛咁
第一個阻止祖calendar gs的人,第二個係暴力華佬
第三個係梅總?
Yes
呢場又係unexpected地打得咁好,證明咗大部份比賽都係睇費老狀態決定輸贏,打極致進攻嘅上限基本上只輸泥地兜

補返張靚圖先
We will have many more moments to share together in the future, there are still lots of things to do together, we know that.
本身係預廢老喺溫布頓centre court 用wild card入,輸最後一場喊住全場standing ovation

明明今年溫布頓仲話要one last time
呢隻連虎簡直度身訂造,一講就知邊張圖
9估隻腳搞唔掂啦
原本可能淨係打算咁嘅
有個farewell tour
世事難料,膝頭唔聽話
被迫要退
前幾日報道話右腳膝頭入面有水,康復得唔理想
嘩記得呢個姿勢
原來已經11年
呢張要gif先得個意氣風發樣斷左祖連勝
真係冇諗過咁突然,我都以為會打埋出年溫布頓,even一或兩輪遊

但講真,佢本身reg咗Basel,但差幾個星期都唔返主場退休,應該真係膝頭好大問題,可能根本連Laver Cup都係頂硬上

全世界以為佢last tournament唔係溫布頓就係Basel,最後竟然兩個都唔係
https://youtu.be/0YT00Z-lNcg

連法網之前揀#1 都係呢場

居然無揀經典相

時不與佢
唉,其實上次睇到佢個篇網球唔係人生全部都明有嘢唔順利

有得揀一定係Basel 退
Rafael Nadal confirms he will be with Roger Federer at this year's Laver Cup in London

搵唔到兩個動作連埋嘅gif
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞