放樓圍爐區3

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
exactly, 有D 好老實擔屎唔偷食果D 真係已經開低過銀行估價
班仆街仲斬人10幾20萬有無良心?
本身大約係市價,但呢個時勢想r 少少discount入市,最起碼唔想一入隔個禮拜就負資產
咁等佢幾個禮拜後變市價先入😂😂😂
點樣一星期跌到首期變負呀。
不過同意呢期用估價下限去試。但估價下限再鋤個d,咪要睇下撞唔撞到人等錢洗急賣
一星期誇張左少少 但做9成真係好易
呢度有冇AA狗扮客睇樓
依個你諗法姐好多人後知後覺先計劃,同時亦有人早計劃遲幾年走姐,唔好用咁窄思維去諗野
我都係放租盤賣
你想放到一係拍定單位室內片
一係租客開門比人睇 (比番tips 租客)
其實都無話良唔良心 明買明賣 你覺得自己層樓值果個價咪唔好賣 宜家個市咁差 你急住走就預左要減架喇 如果係要移民既 宜家可能係賣平左 但係其他貨幣宜家咁低水 好似英鎊宜家先9.3 計返可能仲賺左
跌1成都好難啦 covid一出個期,都係回5-8%
賣少十萬, 早半年出發
享受多半年外國空氣, 都抵啦下話
又話國安法移民潮無影響,幾位早幾個月成功賣出都係走人喎
填充題:
__ __ __ __ __ ,讓我們走得更遠,
我管理費$4.XX/尺,差餉每期四千幾我寧願平少少快快鬆人
竟然都走, 無謂夜長夢多
打算買///M車
隻4又係祗玩到震,記得入group,約埋間唔中落track玩番日
好呀而家諗緊G82 M4C / F98 LCI X4MC
佢按揭衰左你就袋10%,
袋多幾次就夠錢買多個單位
果d通常坐擁幾個單位
唔怕一個月一千幾百管理費慢慢擺

要壓價就搵d 1000萬左右用家盤
不過我個心靈會體無原膚留多一日=多一個折磨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞