放樓圍爐區3

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
cpi咁高,出年減到先算
本身2月夠話淨加1%依架講到3%
AA狗 30個客扑中一個就嬴
一個屋苑只要有1粒咁樣的老鼠屎
另外果 29個業主就多得佢唔少瞓唔著
3% 係網上吹上來
加多一兩次biden 未必再敢加咁快
因為美國今次個通脹根本唔係低息引起
係支那封城+俄烏打仗搞到全球供應緊張, 就算加到5% d資源/產品唔會無啦啦變返多

個撚個都mon住個市,一有真•減價盤就即走

呢排睇緊樓,平價得d低層殘裝,正正常常高層就一定開得高過市價,仲要殘裝果d,想話諗2日,aa第日就打黎俾人買左

隔離novoland討論區成班上車客屌佢開得貴,平少少就入飛抽

你教我個市點跌(>5%)
我都plan緊換樓

但心水屋苑d價硬過鐵

真係唔知呢到d師兄日日話劈緊既係咩盤
點解今時今日仲有人會發夢會有通關
你覺得永遠都唔會通?
加到經濟衰退, 無哂需求咪跌囉
我都想知 出去睇盤都無乜遇到劈價盤 鐵路盤硬到仆街
二手跌價丨急沽自住樓轉現金揸手 鐵路盤3房單位跌穿1000萬
https://lih.kg/3076122
20個賣扑到1個等錢洗急走既傻瓜 佢都幾好彩
之後擦低咗測量師行估價,其他盤嘅買家因最新估價不足,一係補錢上會,一係放棄購買,大量移民盤就係咁
一睇到你個名......
終於減到甩咗,高過最高估價少少成交,我收貨了
仲想點
你係咪有問題?
根據6月份公布的季度經濟預測中值,美聯儲官員曾表示,他們希望在今年年底前將政策區間擴大到3.25-3.5%

6月已經講到咁 我都未更新7月講咩
通就實通,
不過上面呢排玩緊禁止提款,
然後人人派5萬共產,
5萬連細訂都唔夠比
惡意出境剪雙程證
恭喜晒, 一共放左幾耐, 前後有幾多單睇樓?
放咗約一個月多, 睇咗8台客, 2個曾還價, 係咁用個估價嚟壓, 搓波一兩日搞掂
通關唔係淨係指大陸既

通左關,香港人多左人,租金自然會升,樓價要升都會易好多

起碼多番班投資客先,依家買樓投資既應該極少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞