飛一次大阪,談了一場六天的「同地戀」【2】

1001 回覆
678 Like 7 Dislike
文呢樓豬
quick la
文呢
文呢
文呢
加甜加甜
我屌
快啲出呀
樓豬加油
大家不如投票估下係Good end 定Sad end?
Good End
Sad End
Good End
Sad End

睇個topic 都知係sad end la
一齊既話,就算番到香港都係同地ga
文呢
Good End
Sad End

睇個topic 都知係sad end la
一齊既話,就算番到香港都係同地ga

btw 希望俾人話我衝出黎柒
「.......都貼咗貼紙啦你。」我心有點慌亂,便顧左右而言他道。

老實說,我也不知道自己在回答什麼。

她在我耳邊,似笑非笑地輕呼一口氣:「呵。」

沉默一陣子後,我忽然頭部閃起燈泡。

「啊!我終於知妳似邊個啦?」

「邊個?」

「全智賢。」

我個人覺得她的輪廓跟全智賢有一點點相似,不過是年輕可愛版。

「唔係掛,咁到底係好定唔好?」她問。

「當然係好啦!我好鍾意全智賢架!」我衝口而出地說後,她在我背後動來動去,哈哈大笑。

「呵~哩個就係你偷望我嘅原因?」

「嗯......一部分啦。」我坦言。

「咁另一部分係咩?」

「點解妳少少野就笑得咁開心?」

「點解你成日都扮COOL唔笑?」利齒伶牙的她反問。

「喵~」下山的時候,我又遇見那兩隻貓又在路旁,牠們互相依靠著。

「如果人可以好似對貓咁,相親相愛就好啦。」我說。

「係呢可.....如果可以就好。」最後她如此說。

重遇阿包他們,是在山腳鳥居的分岔路中。

放下BoBo時,還是感覺她有點滾燙。

「你地去咗邊度?」阿森急問。
「我地上咗上面,行到好上。」我說:「同埋哩個人發緊燒。」

「好少事咋唔洗聽佢講。」BoBo辯稱。

即使她千萬個不願,但最終他們還是決定帶BoBo先回心齋橋民宿。

「休息下啦妳。」

隔著鐵車的玻璃門,仍可看見她灰頭扁嘴,直至列車緩緩駛離。

「走咗啦人地。」阿包說。

「咁我地而家去邊好?」

「我無所謂呀。」

「不如去飲酒呀?想試下日本啲酒吧。」

阿包有名是一個酒鬼,我和阿傑都是不沾酒水,基本上入酒吧都是叫維他牛奶,可是導遊堅持,我們當然要捨命陪君子。

搜尋一番後,我們晚上的行程便定好,出發到木屋町的酒吧。

沿途經過鴨川,景色怡人,聞說不少京都人都會來岸邊休憩。

由於空肚飲酒傷胃又易醉,我們決定先晚飯再說。

一路上,我都祈求大神,讓我們今晚的晚餐正正常常,不要再遇上金龍國寶級的美食,而結果是......

我想好想同bobo依種女仔拍拖

遇過兩個呢種女仔,同你好close,但其實又好似唔係鐘意你咁,你估佢唔到,佢睇你又睇得好清

其實有d辛苦,唔知想點咁

虛無縹緲
加甜加甜

睇住hall嗰故咪有甜
仲諗住今朝有文.....
Btw 加油,好好睇

sorry呀,精神疲勞到而家
加甜加甜

睇住hall嗰故咪有甜

link?
好睇留名正評
Bobo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞