電腦椅有冇推介(14)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
想買張二手aeron chair
有冇話要有單先有保養?
好難拆 我屋企都有要leap v2... 想拆個腳同油壓落黎...完全卡到實拉唔出
我果張都幾新淨 網面,扶手都好新, 但腳度有d 花左露出左銀色 唔影響使用...個人認為$3000很抵屌
二手就預冇保啦
embody 一年前仲係made in usa
宜加轉左mic ?
不過呢兩年真係加過幾次價
上年二月買balance ,85折先$13800
跟樓上師兄淘左張Aeron,石墨黑膠腳,連運費$6000左右($450運費左右,自己搵過另一間集運有可能平少少)。
全功能正常,靚仔既,坐落網面彈性真心幾好,之前坐開網棉Sit位。
不過坐慣訓低有得Lock,宜家剩係可以減低訓低個阻力有D唔慣。
未有頭枕暫時都ok,不過有埋應該會舒服好多
有冇link同圖 同posh果張一樣?
想問邊到買?
carousell
問咗幾個差唔多價嘅都係話用咗3-4年,橫掂都係冇保我真係寧願俾多d淘個全新
$3000 vs $6000
淘寶係咪堅野黎
點解平咁多
清風Leaf坐左5年
個油壓壞左會越坐越矮

諗緊換邊張好
seat位條硬膠邊坐耐左會唔會覺得頂腳?
想送張embody Logitech 畀男朋友
但冇同佢去試坐過
帶佢去試佢一定唔畀買
官網訂係咪冇得免費退貨?
steelcase think 點睇
清風街二手有無Ching見到有

見到了
係冇得退
Link就追返Post,無見過正貨,不過質量似正貨既。賣家有講唔係唔想做老翻,係佢地既用料工藝,無能力做老翻 信就信,唔信就買返二手或者行貨羅。
我係見二手有D都4千幾,有D又係一代,當半價搏佢正貨羅。
可以等我坐一排再包膠下
坐左一晚唔覺頂wo,可能我坐得高,有用腳踏

係個背唔夠高唔慣,又未有頭枕,整體 so far ok,結構上唔係咁易俾你坐到個姿勢太差(唔代表會令你姿勢正確,較岩曬對姿勢係有幫助既,個人覺得),同埋個網又真係舒服透氣既
有無ching 係用緊rioli m
無得向後挨 平時打平訓都得咁制
過咗兩年保無耐就壞
打去保養問 完全唔洗上門睇就話要換底盤
淨料都$800
張凳都唔預你有頭枕
要唔要新男朋友
佢講緊扯住個網個條膠邊,一定會頂
落單到送到屋企,要幾多日?
一星期左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞