電腦椅有冇推介(14)

1001 回覆
20 Like 9 Dislike
好唔好坐 ??
買比公司坐 07好坐 夠頂腰 但我屋企用Aaron 就會明一分錢一分貨
t05
好貴

轉左網
They are the same
Because this brand is CN brand but made in TW
我最後都入T05, 一日坐成8粒鐘, 無番咁上下承托力唔得
係邊買?
T07冇咁好?
自己坐緊T05, 網布我覺得T07太林
但應該唔同人鐘意唔同硬度,所以建議試左先決定
氣壓棒T05 class3 , T07 class 4
台製特別好?
t07 勁啲
「Class 3與Class 4只是差在後者能抗高溫,所以其實挑到Class 3就夠了,在來就是看順暢度和最大伸展高度」
以上是巴哈台灣人這樣說的,他們的結論是台製氣壓棒升降順暢度最好,然後是韓製 > 中製

source: https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60030&sn=2376332
背椅個紋路唔同,logi 個張好似係有cooling foam ,唔知原本有冇
Final 都係揀咗aeron
買返大brand 好了
用緊T05都算好坐
但係屋企成日著底褲 D網面太實 會有成個印 頂住唔舒服
想有頭枕

Herman Miller 就去灣仔posh試?
steelcase 未試過坐 有咩特別

唔急 可以等既,追post見到係咪一年間中會做特價?幾時最平
請問灣仔posh 係咪可以直接walk-in 唔使預約?同埋佢哋收唔收消費卷嗰啲?
唔需要book ,不過近期去過兩間分店 第一次經過灣仔 試坐,買個陣係去左中環買 中環就多款啲眼見有啲比較入門嘅款睇 同個vibe 好少少 消費卷就唔知了 因為都唔夠買
唔洗頭枕嘅話 i-rocks T16 掂唔掂 見依家$1999
想問下而家post頭個推介仲適唔適用
想問一手 Herman Miller Aeron Chair 邊度買會平D?
有冇人有優惠? 有既PM 謝謝
我上星期係灣仔Posh買左Aeron最新果隻全黑色(staff話係用新環保海洋料做,真.全黑色,唔係原本既石墨/碳灰)

本身應該係85折,但果日staff話如果真係岩既就俾8折我

原本只係考慮Sayl,試完Aeron發現兩回事就落單了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞